Alles goed voor elkaar

Prima info & contact, snelle en nette eigen levering. Mooie kwaliteit boom.

Perfect geregeld

Perfect geregeld snel besteld en bezorgd bomen waren wel wat kleiner dan wat ik besteld had maar kwaliteit is prima worden netjes in de tuin gezet goede service... aanrader !

Volgens afspraak geleverd, en ga ervan uit dat de bomen ook aanslaan.

Op tijd, juiste kwaliteit, mooie bomen, aardige en nette bezorger, top!

Mooie boom en prima service

Keurige snelle levering. De appelbomen met blote wortel hadden wel weinig worteltjes maar ik denk wel dat het goedkomt.

Snelle en prima service!

Snelle en prima service!

Snel, duidelijk, vriendelijk, en goed geholpen!

Mooie bomen die snel en goed werden geleverd, mooi geplant. En dat voor een prima prijs en met vriendelijke service

Snel, betrouwbaar en kwaliteit

Bezorging binnen 2 dagen van een boom die in deze tijd lastig leverbaar is. Leveren ook zonder dat je thuis hoeft te zijn, met duidelijke instructie. Aan te bevelen.

Goed tot nu toe.

Dit is meer een tip. Vraag na een jaar en/of half jaar of de boom/struik etc goed groeit.

Duidelijke plant aanwijzingen.

Mooie boomjes

Alles goed geregeld

Prima service, enthousiaste bezorger met vakkennis

Prima service, enthousiaste bezorger met vakkennis

Mooie bomen, in goede staat afgeleverd en zeer goede adviezen!

Een erg prettige ervaring. De bomen werden prima op tijd en zeer netjes afgeleverd. Gebracht tot op het punt waar ze worden geplant en goede adviezen wat wel en wat niet te doen. Vriendelijke bezorger met kennis van zaken.

Prima tent

Zeer tevreden: goede prijs, mooie kwaliteit, zeer aardige hovenier!kortom een aanrader.

Goede tips, mooie boom en keurig op tijd bezorgd. Top!

Snelle levering, keurig op tijd en vriendelijke bezorger.

Zie boven

Helemaal goed

Contact via de chat op de website was heel goed. Afspraken zijn precies nagekomen, bezorging ook. De bomen zijn fantastisch!

Goed service

Fijne firma om mee te werken! Mvg, Ronny

Keurig bezorgd en op de gevraagde plek achtergelaten

Snelle service, prima uitleg er bij, goede kwaliteit.@

Goeie service zoals beloofd door Bomenbezorgd. We waren niet thuis, maar de boom is keurig netjes in de tuin neergezet. En ook een mooie folder met handige tips voor het planten en verzorgen van de boom. Jammer dat we niet zo een grote tuin hebben, anders hadden we meer bomen bij u gekocht.

Betrouwbaar, duidelijk en gemakkelijk.

Prima site... na bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden wanneer aangeleverd wordt. Ook via de chat had ik wat vragen gesteld die meteen werden beantwoord.

Geweldige service

Zo'n aardige bezorger die alles goed uitlegde, geweldige chat service

Mooie boom en zeer snelle levering kan moet beter.

Goed verzorgd

Op tijd en met aandacht

mooie perenboom, snel bezorgd

Goede communicatie via de chat functie op de site, snel bezorgd en ook nog eens een hele mooie oude perenboom

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk