Deskundig en heel vriendelijk!

De service is perfect: Snel, efficiënt en vriendelijk. De bezorger was erg aardig en deskundig. Echt een bedrijf om aan te raden!

Perfecte uitleg van de bezorger

Bij plaatsing kreeg ik nog advies

Snel antwoord bij vragen en snelle levering. Goede communicatie. Hele vriendelijke bezorger!

prima gedaan en snel

alleen goede ervaring

Zeer tevreden.

Zeer tevreden over mijn bestelling en aflevering. Tevens goed plantadvies d.m.v. meegeleverde folder en ook nog eens mondeling van de chauffeur. U kunt hier met vertrouwen uw bestelling plaatsen.

Snelle reactie, goeie service, mooie producten/bomen

Super correct in communicatie en geweldige kwaliteit geleverd!

Onlangs een Notenboom besteld, behandeling super netjes qua communicatie en aflevering. Kan een ieder dit bedrijf aanbevelen. Zelfs een instructie voor het planten bijgeleverd. Had niet beter gekund.

Redelijk

Service was top, boom kleiner dan verwacht / besteld.

Bezorgers weigerde de boom naar het terras te brengen

Goede service per mail, bij afleveren jammer dat ze de boom niet naar het terras wilde brengen vanwege trap naar 1e verdieping. Boom was ook zwaar en groot, maar in totaal waren we met zijn drieën dus had wel gekund. Hierdoor stond boom uren in gemeenschappelijke ruimte waardoor de buren er last van hadden en heb ik uiteindelijk zelf met mn vriend de boom naar boven getild.

Correcte (af)levering en voor een nette prijs

geweldige service en boom mooi en op tijd bezorgd in goede conditie

ik werd prima en heel vriendelijk geholpen met vragen online. De service is goed en het product kwam in goed staat aan. Zelfs aan een kerst presentje was gedacht. in een woord. geweldig

Duidelijke site, snelle levering

Veel keuze op de site met duidelijke foto's. Ook erg fijn dat bij levering een uitgebreide handleiding wordt meegegeven over het planten. Fijn dat er een telefonische achtervang is bij vragen.

Prachtige boom geleverd door een vriendelijke medewerker

Wij hebben een prachtige boom gekregen,heel snel geleverd met een zeer duidelijke omschrijving hoe hij geplant moet worden en verder verzorgd. De boom voldoet uitstekend aan onze verwachtingen en ziet er prima uit. Wij vinden boomenbezorgd een aanrader om bomen te kopen

Professioneel en correct

Bomen werden volgens afspraak geleverd. Goede aankondiging met indicatie van tijdstip. Een uitgebreide instructie hoe je bomen moet planten was bijgesloten. De bomen zien er prima uit.

Vriendelijk en goed.

Bomen zijn wel iets kleiner dan verwacht, maar alles is goed en snel afgehandeld.

Perfect over gans de lijn

Alles perfect verlopen

Geeft goede adviezen en denkt mee.

Wij hebben leilindes bij Bomenbezorgd.nl gekocht met aanplantservice. Ze zijn heel vriendelijk, eerlijk en meedenkend, daarnaast hebben ze de tuin netjes en schoon achtergelaten. Uitstekend!! Zeker een aanrader!!

Goede levering, en alles optijd binnen gekomen.

Nvt

Snelle levering. Goed contact.

Prima bomen wel wat aan de dunne kant

Bomenbezorgd is de afspraken over levering goed nagekomen.

Boom is goed bezorgd. Wel mis ik informatie over de boom bij aflevering. Het ging bij ons om een Acer Crimson Centry met rood blad.

Zeer klantvriendelijk en snel geleverd

Uitstekende service geleverd met door kever/worm aangevreten boom die een jaar oud was te compenseren in aanschafprijs van nieuwe boom. Boom was destijds geleverd via BomenBezorgd.nl. Afhandeling ging soepel en snel !

Super service en heldere communicatie

Super service en heldere communicatie. Meerdere keren een bestelling geplaatst. Bomen zijn van uitstekende kwaliteit.

Bomenbezord.nl levert de beloofde qualiteit.

Duidelijke en correcte site waar je alle informatie kan lezen die je nodig hebt. Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Uitgebreide omschrijving hoe je de bomen moet poten en verzorgen. Voldoet aan alle verwachtingen.

Uitstekend verzorgd

Op Tijd en compleet afgeleverd Prettig contact

snelle service!

Had graag een label gewild die aan de boom hangt met de naam en de extra instructies.

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk