Snelle levering, met goed advies

Top, bomen werden snel bezorgd. Er zat tevens een folder bij hoe de boom te planten. Helaas zijn te bomen voor de voordeur geplaatst, terwijl ze ze in de achtertuin zouden afleveren omdat wij niet thuis waren.

Mooie bomen, snel en zorgvuldig geleverd.

Duidelijke site, snelle levering en mooie bomen.

Super snelle reactie en nette service!!

Zondagavond een vraag gesteld en kreeg binnen een aantal minuten al een reactie!! Aflevering en het plaatsen van de bomen is netjes uitgevoerd! Wij zijn tevreden!

Nette prijs voor prima bomen en flexible aanplantservice

Heel blij met de snelle levering doordat het nog toegevoegd kon worden aan een reeds geplande route. Maar nog meer tevreden over de flexibele aanplantservice, die ook nog hielp met het verwijderen van de dode boom.

Zeer positief, goeie communicatie

Helaas bleek tijdens levering niet alles erbij te zitten, hebben met spoed volgende dag laten bezorgen en netjes alles gecommuniceerd en nagebeld. Als klap op de vuurpijl een kadobon gehad als excuus, wat echt niet had gehoeven. Wij gaan in het voorjaar weer een bestelling plaatsen

Perfecte service

uitstekend

uitstekend

Niets op aan te merken!

Goed advies en uitgebreid antwoord op eventuele vragen. Alles keurig volgens afspraak geregeld!

snelle levering en hoge service

Ik heb o.a. leibomen laurierkers besteld, die blijkbaar schaars zijn. Ik vroeg een afwijkende maat en zonder leischerm t.o.v. het aanbod op de website. Men heeft deze bomen bij een kweker kunnen bestellen en binnen een week geleverd. De aflevering was zeer correct, de bezorger nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en mij nog enkele tips te geven. Gezien de grote bestelling heb ik ook nog korting gekregen op de standaardprijs die op de website stond. Kortom: men doet er alles aan om je een perfecte klantbeleving te bezorgen. De volgende keer bestel ik weer bij dit bedrijf.

Goede en snelle service, dus wij zijn zeer tevreden!

Prima service en nette leverinh

2 bomen besteld. Boom 1 was prima, maar boom 2 vonden we niet zo mooi. Deze hebben we kunnen ruilen voor een andere. Prima geregeld en binnen een week omgeruild. Top

Keurig geholpen

Bij het uitzoeken op de website ben ik keurig geholpen m.b.v. de chat. Ook het bezorgen ging vlot en netjes.

Prima zoals verwacht

Gemakkelijk online besteld. Geleverd zoals afgesproken.

helemaal prima

goed op de hoogte gehouden via de mail over onze bestelling

Heel goed!

Alles verliep goed en ik kreeg ook netjes een mailtje dat de bezorger wat vertraagd was door file. Boom staat er mooi bij!

prima behandeld, goed op afgesproken tijd, snel gedaan

Ik had per ongeluk de verkeerde boom besteld. Eén telefoontje en het werd gecorrigeerd. Werd niet moeilijk over gedaan. Boom werd op afgesproken tijd geleverd. Dus allemaal prima.

goed product en goede afspraak voor de levering en goed geleverd

tevreden

Goede bezorging👍 Bomen zien er 👍 uit!

Vriendelijke bezorging en hulpvaardige klantenservice

Heel fijn

net dat puntje op de i

Zeer goed, mooi per app, mail en zelfs contact per telefoon. Er wordt heel alert gereageerd. Alleen jammer dat er niet gesproken is over de verbindingsstukjes voor de bomen. We hadden 2 om 2 besteld. 2 bij ons , 2 bij de achterburen. Wij hadden in vizier dat ze met de montage aan elkaar zouden komen. Dit hadden we specifiek bij moeten bestellen. Hierover achteraf contact gehad via de app en ze boden aan het voor ons op te lossen. In dit geval waren we ze voor maar wel heel correct. Het is dat het weekend er tussen zat. Nu wateren en wachten of de bomen goed aanslaan, maar dat hebben we ook zelf in de hand. :-). Dank je wel Tom, Liset en Henri.

Goede kwaliteit!

Prima kwaliteit bomen en planten.

snel en verzorgd geleverd

Geen opmerkingen. Even afwachten of de boom is aangeslagen

Voldoet aan alle verwachtingen !

Voldoet aan alle verwachtingen !

perfectie levering.

Mijn levering kwam keurig op tijd. De bomen waren conform de afgesproken maat. kortom een keurige levering.

Top geregeld allemaal

Top geregeld allemaal