Super service!

Heel erg service en klant gericht. Denken met je mee! Boom werd vervolgens bezorgd en geplant door hele(!!) vriendelijke en behulpzame mensen! Complimenten en zeker een aanrader! !!

Goede service, afspraken worden goed nagekomen

Boom besteld en netjes volgens afspraak geleverd. Bij levering nog tips/adviezen gekregen om de boom te planten en te verzorgen! Zeer tevreden!

Uitermate tevreden

Goed digitaal op de hoogte gehouden , levering e.d. Vriendelijke en professionele bezorger. Goede service !

Snel geleverd en keurig verzorgd!!

3 bomen,snel geleverd en keurig verzorgd met een goede omschrijving

Snelle levering, mooie palm

Snelle levering. Klantvriendelijk en komt afspraken na.

Mooie bomen en snel geleverd. Klasse !!!

Levering conform afspraak

Correcte levering

Alles prima geregeld

Geen bezorgkosten en niet zelf te hoeven sjouwen. Een aanrader Krijgt een 9 !

Supersnelle levering van onze 2 boompjes, en netjes stipt op tijd bezorgd door vriendelijke en behulpzame medewerker van Bomenbezorgd. De boompjes (Gleditsia Sunburst) zijn ook gelijkend met de foto op de website.

Super tevreden

Vriendelijk personeel met veel vakkennis

Vorige week een mooie palmboom ontvangen van bomenbezord! Ook had ik nog een paar vragen achteraf over het aanplanten, en hier kreeg ik ook heel snel en duidelijk antwoord op. Een echte aanrader!

Prachtige bomen, scherpe prijs, geweldige service!!

Een Italiaanse den en een Perzische slaapboom besteld, die in een geweldige conditie bij ons werden bezorgd én in de tuin gezet. Precies op tijd en alleraardigst!

Stipte opvolging en communicatie

Superblij met mijn cipres :-)

Top.

Snelle levering, goede instructie, mooie rode notenboom

Mijn dochter en schoonzoon hebben dit boompje van de hele familie gekregen voor hun nieuwe huis. Ze zijn er erg blij mee.

Vriendelijke en kundige mensen die doen wat ze beloven.

Erg goede en professionele service

Snelle antwoorden en goed advies!

Goed geholpen en bezorgers waren heel behulpzaam

bezorging ok goed geinfomeerd bezorging ok goed geinfomeerd hij was 3.01m haha viel een paar cm tege

bezorging ok goed geinfomeerd alleen de boom zou tussen de 3.00m en 4.00m zijn hij was 3.01m haha viel een paar cm tegen

Fatastisch

Goede. Kwaliteit volcano dwergplant

Leiboom en haagbeuk besteld

Hulpvaardige bezorgers

Uitstekende bezorging, mooi op tijd.

Goede communicatie, prima service

De bomen werden keurig op tijd aangeleverd en geplant. De bomen zien er goed uit en de afmetingen zijn zoals op de website wordt vermeld.

Als je klachten goed oplost krijg je een hoge waardering!

een bestelde boom deed het niet, na 2 mailtjes werd er een nieuwe bezorgd!

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk