Pluspunten
Correct , duidelijk , snel en betrouwbaar
Pluspunten
Altijd snelle reactie (mail + telefoon) Denken goed mee naar de mogelijkheden Prettige en snelle bezorging Boom doet het super
Pluspunten
super snelle en keurige levering
Pluspunten
We zochten naar een speciale boom en afmeting. Er is goed meegedacht en uiteindelijk volgde er een snelle levering. Boom is ook in prima staat afgeleverd.
Pluspunten
Goede ervaring met Bomenbezorgd.nl. Een snelle service, ook toen een boom niet goed bleek te zijn (er kwamen geen knoppen en bladeren aan). Het contact was prettig en klantgericht! Er werd een voorstel gedaan voor een ander soort bolboom en deze werd dezelfde week nog geleverd! Topservice!!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Zie sterren
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijker website. Duidelijke afspraken omtrent bezorging
Pluspunten
We werden heel goed geholpen toen we langs kwamen bij de kwekerij. Ook de klantenservice was goed, vriendelijk en dachten met ons mee en we kregen telkens snel antwoord. De leibomen zien er prachtig vol uit en zijn er erg blij mee. Snel bezorgd ook!
Pluspunten
Snelle reakties op de mails
VerbeterpuntenEen kaartje beloofd aan de boom te doen, was niet gedaan. Jammer dat er niet naar een alternatief is gekeken
Pluspunten
Reageren goed op e-mails. Garantie. Ze komen hun afspraken na. Vriendelijk.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Snel geleverd en goede service/uitleg bij levering.
VerbeterpuntenBoom voldoet maar krap aan aan de stamomtrek van 10cm, waar dit 10-14cm zou moeten zijn.
Pluspunten
levering netjes volgens afspraak en uitleg hoe ze het beste te poten (bomen en taxus), na het niet aanslaan van de bomen kwam het bedrijf zelf met nieuwe bomen. ze kwamen zelfs in de tuin even kijken. vandaag de bomen in de grond ! top service
Pluspunten
Snel en netjes afgeleverd
Pluspunten
Accurate levering
Pluspunten
Heel tevreden over de bezorging daarbij kreeg je er informatie bij over het planten van de bomen
Pluspunten
Bomen werden sowieso snel gebracht, maar waren per ongeluk in verkeerde lengte geleverd. Met één belletje is het toen direct opgelost! Ontzettend vriendelijke jongen ook aan de lijn gehad.
Pluspunten
Bezorging door eigen bedrijf
Pluspunten
Communicatie, snelheid
Pluspunten
Alles okidoki.... kan niet beter.