Pluspunten
Goede en snelle service!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Zeer tevreden. Duidelijke website. Snelle goede levering. Duidelijk met bezorgtijden.
Pluspunten
Snel en kwalitatief goed
Pluspunten
Vriendelijk en betrouwbaar.
Pluspunten
Prettig in contact en goede adviezen.
Pluspunten
Prima te woord gestaan. Ze konden voldoende info geven over het product. Jammer dat ze niet in Italie bezorgen;)
Pluspunten
Super fijn geholpen via de website app
Pluspunten
Een super bedrijf Kwaliteit en kwantiteit
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Heel erg vriendelijk en behulpzaam!!!
Pluspunten
Mooie volle struik/boom geleverd voor een goede prijs.
VerbeterpuntenBoom/struik werd een uur eerder geleverd dan de afgesproken tijd zonder berichtgeving.
Pluspunten
Goede kwaliteit Palmboom ontvangen de bezorger op de gewenste plaats neergezet en gaf ook tips over de verzorging ben zeer tevreden
Pluspunten
Maatwerk mogelijk. Flexibel en vriendelijk!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, zeer goede prijs kwaliteit verhouding en goed site.
VerbeterpuntenDuidelijker communiceren over door mij aangepaste order. Herbevestigen dat dit was doorgekomen. Was op zich wel het geval, maar had daar graag bericht van gekregen.
Pluspunten
Netjes vooraf gebeld en gevraagd naar waar de bomen moeten komen en advies gekregen.
VerbeterpuntenEye 4 Safety
Pluspunten
Website duidelijk en levering zoals afgesproken, Kwaliteit bestelde coniferen is afwachten
Pluspunten
Alles is gewoon perfect geregeld. Duidelijke website. Goede afhandeling. Snelle levering. Goede producten.
Pluspunten
Levering was snel! En aardige mensen! Dank jullie
Niet volgens afspraak in de tuin gezet maar voor het huis. Een week voor het oppakken gestaan voor kwaadwillende.