Pluspunten

Bestelde boom was helaas niet aanwezig, maar ik kreeg een heel goed alternatief aangeboden. Het is een mooie boom en is netjes aangeplant. Het contact via telefoon en mail heb ik als zeer goed ervaren.

Pluspunten

Mooie rodondendrons besteld , topbedrijf prachtige planten, snelle service. Ik zou het zeker aanbevelen geen gesjouw en geen vieze auto. Succes mannen

Pluspunten

Vriendelijk, goed, behulpzaam,op tijd geleverd, goede kwaliteit

Nvt

Pluspunten

Snelle service, met persoonlijke afstemming. Zeer netjes op lokatie gewerkt

?

Pluspunten

1e kwaliteit producten, Prima bezorg service, Goed advies aanplanting.

Pluspunten

Bomenbezorgd.nl communiceert snel en helder, er wordt duidelijk advies gegeven en de bomen zijn mooi en gezond. Tussen alle online bedrijven waar bomen en planten gekocht kunnen worden sprong deze er voor mij uit vanwege de service en de betaalbare prijzen.

Pluspunten

duidelijke website, persoonlijke communicatie, vlotte bezorging

Pluspunten

snelle levering, alles prima geregeld

Pluspunten

Bolcatalpa besteld. Duidelijk en vriendelijk advies. Boom is netjes bezorgd met aanplantpakket. Zeer tevreden en zeker een aanrader om te bestellen!

Pluspunten

Boom laten kappen. Vakkundig werk geleverd en alles keurig opgeruimd.

Geen.

Pluspunten

Jonge gepassioneerde ondernemer die met liefde adviseert en meedenkt bij de keuze van de juiste boom. Conform afspraak geleverd en verwachtingen ruim overtroffen. Absoluut een positieve beoordeling waard.

Absoluut geen! Ga zo door!

Pluspunten

Goede en nette bezorging van de bomen en toebehoren. Nette en snelle service. Goed advies

Ga zo door

Pluspunten

Duidelijke site en goede kwaliteit geleverd.

Pluspunten

Snelle levering en goede service! Wij hebben een prachtige boom besteld waarin we kundig advies hebben gekregen. Echt een aanrader!

Pluspunten

Zeer tevreden. klantvriendelijkheid en service is top. Uitgebreid assortiment ook erg prettig. Een aanrader voor alles in en om de tuin.

Pluspunten

Goed en specifiek advies gehad over het planten van de beuken, zelfs de juiste grond wordt er bij geleverd handzaam in zakken. Daarnaast zijn de beuken netjes geplant door bomenbezorgd.nl En nauwelijks uitval het eerste jaar! Leuk om te zien hoe deze jongen met zijn klanten om gaat!

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk