Binnen een week werden de drie bomen door de behulpzame en vriendelijke chauffeur geleverd. Volgens afspraak heeft hij ze alle drie naar achter gebracht! De olijfboom heeft een mooie, knoestige stam en heeft de bestelde omtrek. Ook de Glansmispels hebben de bestelde stam en afmeting. Klantenservice is goed bereikbaar en denkt goed mee.
Beste Mariska. Wauw, wat een heerlijke review om te lezen! 🌿💚 Superfijn dat je zo tevreden bent over de bomen én onze service. We geven je compliment zeker door aan onze chauffeur! 🚛😊 Veel plezier met de prachtige olijfboom en glansmispels we hopen dat je er jarenlang van mag genieten! 🌳✨ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Alles zeer vlot en in orde
Beste Dirk, Wat fijn om te horen! 😊 Super bedankt voor je mooie beoordeling. We zijn blij dat alles zo vlot is verlopen. Tot de volgende keer! 🌟 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Uitstekend en snelle service.
Beste Sharon, Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat alles naar uitstekend en snel is geleverd. We wensen je veel plezier met je nieuwe bomen! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Kan dit adres echt iedereen aanraden . de betrokkenheid is vanaf de bestelling tot de plaatsing perfect voor elkaar. Je komt thuis en de boompjes zijn al gepland .
Beste Theo, Wat fijn om te lezen dat alles zo goed is verlopen, van bestelling tot plaatsing! 🌳 We vinden het geweldig dat je onze betrokkenheid waardeert. Bedankt voor je aanbeveling! Veel plezier met je nieuwe boompjes 🌿 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Besteld, aangegeven dat ik 2 van dezelfde hoogtes wou, dit hebben ze geregeld, geleverd, bomen gepland en klaar! Alles binnen 6 dagen
Beste Jeroen, Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn dat we precies konden leveren wat je wilde en dat alles zo snel en soepel is gegaan 🌳. Veel plezier met je nieuwe bomen! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Tijdige levering .. alles prima voor elkaar
Beste Andre, Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat alles naar wens en op tijd is geleverd. We wensen je veel plezier met je nieuwe bomen! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Na een trieste en teleurstellende ervaring met de kwaliteit van de geleverde koningslinde was ik in eerste instantie zeer ontevreden. Wat ik echter enorm waardeer, is de bereidwilligheid van het team om samen met mij naar een passende oplossing te zoeken. Dankzij hun snelle en correcte afhandeling van de retour is mijn teleurstelling omgezet in tevredenheid. Dit toont aan dat er echt geluisterd wordt en dat ze openstaan voor het vinden van de beste oplossing om de klant tevreden te stellen. Hartelijk dank voor deze goede service en klantgerichte aanpak!
Beste Steven, We vinden het natuurlijk erg jammer dat de eerste levering niet aan je verwachtingen voldeed, maar des te waardevoller is het om te horen dat onze inzet om samen een oplossing te vinden zo gewaardeerd is. Het is voor ons belangrijk dat klanten zich gehoord voelen en met een goed gevoel terugkijken op hun aankoop. Dank voor je vertrouwen en je geduld we hopen dat je straks volop kunt genieten van een mooie, gezonde boom! 🌿🌳 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Originele beoordeling
Vorige week heb ik via de website een Koningslinde besteld met een stamdikte van 18 à 20 cm, specifiek gekozen omdat ik graag een bijna volgroeid exemplaar wilde planten in deze periode van het jaar. Normaal koop ik mijn planten altijd lokaal (bij Tuincentrum Boomkwekerij De Bock LV in Oudenaarde, België), maar deze keer heb ik bewust gekozen voor Bomenbezorgd.nl, mede door de positieve indruk die uw website en communicatie mij gaven. Voor de bestelling had ik ook nog expliciet via mail en via uw website gevraagd of ik mocht rekenen op een kwalitatieve boom met een mooie, gezonde kruin, en telkens werd mij verzekerd dat ik een mooi exemplaar zou ontvangen. Ook de foto’s op uw website gaven mij dit vertrouwen. Helaas voldeed de geleverde boom totaal niet aan deze verwachtingen. De boom oogt allesbehalve vitaal, met verwelkte blaadjes en een zeer armtierige uitstraling. De kluit was zeer droog en weinig compact, meer losse droge potgrond dan een stevige kluit. Ik heb – geschrokken van de staat van de boom – meteen mijn tuinvrienden om hun mening gevraagd, maar ook zij waren allesbehalve positief en vreesden voor de overlevingskansen van deze boom. Mijn tuinman was eveneens niet enthousiast bij het zien van deze Koningslinde. Kortom: het geleverde exemplaar is naar mijn mening niet van de beloofde kwaliteit en lijkt in niets op de bomen zoals afgebeeld op uw website. Normaal gesproken laat ik weinig van mij horen zolang alles naar verwachting verloopt, maar in dit geval vond ik het echt nodig om mijn teleurstelling te uiten.
Beste Steven, Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review. Wat jammer om te horen dat de Koningslinde niet aan je verwachtingen voldoet. We nemen graag even contact met je op om goed met je mee te kunnen kijken naar een passende oplossing. Dank dat je dit met ons deelt. Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Ik ben nog niet helemaal gerust er op of mijn boompje het gaat redden. Maar ik kan met mijn zorg goed bij ze terecht. Ze geven me snel en duidelijke raad. Voel me gehoord. Nu afwachten maar.
Beste Joke, Bedankt voor je review en het vertrouwen in onze service 😊. Fijn om te horen dat je je gehoord voelt en dat onze adviezen helpen. We hopen natuurlijk dat je boompje goed aanslaat 🌱. Mocht je nog twijfels hebben, blijven we graag met je meedenken! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe groene beukenhaag! Alles verliep echt perfect: de website was duidelijk, het bestellen ging eenvoudig, de levering was keurig op tijd en het planten ging zonder problemen. Ook het volgen van de bezorging via de kaart was erg handig! Bedankt voor de geweldige service! Recommended!
Beste Steve, Wat een fijne review om te lezen, dank je wel! 😊 Geweldig dat alles zo soepel is verlopen van bestellen tot het planten van de beukenhaag 🌿. Fijn dat ook het volgen van de bezorging je goed bevallen is. Heel veel plezier met je nieuwe haag, en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Nette bezorging, duidelijke communicatie vooraf en tijdens bezorging. Gebruik gemaakt van aanplant service, bomen netjes aangeplant met duidelijke verzorgingsinstructie.
Beste Heer/Mevrouw, Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat de bezorging en aanplant naar wens zijn verlopen. We wensen je veel plezier met de nieuwe bomen en staan altijd klaar als je nog vragen hebt over de verzorging. 🌳 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Ik heb een meerstammige witte berk besteld, ik had niet de jongste en kleinste variant besteld maar een boom tussen de 1.75 en 2.00 cm. Ik kreeg echter hele dunne witte berk wel met 3 stammen maar 1 stam is zo dun had ook een tak kunnen zijn. Op de website staan er mooie volle berken in mooie vormen maar deze heb ik niet gehad.
Beste Zelda, Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de witte berk niet helemaal voldeed aan je verwachtingen. Bomen zijn natuurproducten en kunnen variëren in vorm en dikte, maar we begrijpen je teleurstelling. We hebben inmiddels al contact gehad en denken graag met je mee over een passende oplossing. Bedankt voor je feedback! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Website is duidelijk en fijn met goede info over elke boom en plant. Bezorging ging goed, aardige mensen die een handje hielpen met dragen. De boompjes staan in de aarde en zien er gezond uit.
Beste Ida, Wat superleuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe boompjes! 🌳✨ Fijn dat je onze website duidelijk en informatief vond, en dat de bezorging vlot verliep met zo’n vriendelijke helping hand. We zijn blij dat je boompjes gezond de grond in zijn gegaan wat een mooie start voor een prachtige tuin! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
De bestelling en mogelijkheden via de site pasten goed bij ons en waren dan ook zeer tevreden over hetgeen we besteld hadden. De levering erna verliep ook vrij soepel. Helaas waren een aantal plantjes niet geheel naar wens geleverd (hebben de reis niet/amper overleefd). Na berichtgeving hiervan werden we uitstekend geholpen om dit te herstellen en kregen we de kosten hiervan vergoed. Al met al super tevreden.
Dankjewel Dennis! 😊 Fijn om te lezen dat je uiteindelijk zo tevreden bent met de oplossing. We begrijpen dat het vervelend was dat een aantal plantjes het niet helemaal hebben gehaald, maar het is goed om te horen dat we dit snel voor je konden regelen en de kosten hebben kunnen vergoeden. Geweldig dat de rest van je bestelling naar wens is aangekomen. We hopen dat je volop kunt genieten van je tuin en dat alles mooi blijft groeien! 🌿🌸 Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
De bestelling en mogelijkheden via de site pasten goed bij ons en waren dan ook zeer tevreden over hetgeen we besteld hadden. De levering erna verliep ook vrij soepel. Wat ons echter tegen viel is dat kwaliteit van de plantjes die we mee besteld hadden naast de boom (enkele hiervan waren op sterven na dood - zagen er ook zeker niet uit als hoe ze gepresenteerd waren op de website). De boom die we besteld hadden was daar en tegen zeker naar onze zin. Puur aanbeveling op "ja" voor het leveren van Bomen, voor plantjes zou ik dit zeker op "nee" hebben gezet.
Beste Dennis, Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de boom en dat de bestelling en levering soepel zijn verlopen. Tegelijk vinden we het natuurlijk jammer om te horen dat de kwaliteit van de plantjes niet aan jullie verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe belangrijk het is dat ook de kleinere planten in goede conditie zijn en doen er alles aan om dit te verbeteren. We nemen je opmerkingen serieus en komen graag even in contact om samen met je naar je bestelling te kijken. Zo kunnen we samen een passende oplossing vinden. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons vooral weten! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Bol Catalpa Nana snel geleverd, en geplaatst. We hebben nu een kwartet catalpas staan. Mooie bomen. . De laatst geleverde staat er wat flauw bij . Afwachten wat ie gaat doen .
Beste Franklin, Wat leuk dat jullie nu een kwartet aan Catalpa’s hebben staan dat klinkt als een prachtig geheel! 🌳🎵 Fijn om te horen dat de levering en plaatsing naar wens zijn verlopen. We hopen dat de laatst geplaatste boom snel goed aanslaat soms hebben ze gewoon even wat tijd nodig om te wennen aan hun nieuwe plek. Mocht je twijfels houden of vragen hebben, laat het gerust weten. We denken graag met je mee! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Afspraken worden nagekomen
Beste Paul, Wat leuk om te horen dat alles netjes en volgens afspraak is verlopen! 😊 We doen ons best om onze beloftes waar te maken en zorgen ervoor dat jij je bestelling met een goed gevoel ontvangt. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Zie boven
Beste Leo, Wat fijn dat jullie onze zorg en persoonlijke aanpak zo hebben gewaardeerd! 😊 Wij vinden het belangrijk om iedere klant met aandacht te helpen van het eerste contact tot de aflevering aan huis. Bedankt voor jullie vertrouwen en de mooie woorden. We wensen jullie veel plezier met de aankoop, en staan altijd klaar als we weer iets mogen betekenen! 🌿 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
super tevreden thanx
Beste Ronald, Wat leuk om te horen, dankjewel voor je fijne reactie! 😊 We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met de boom én onze service. Geniet ervan, en als we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, staan we graag voor je klaar! 🌿💚 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Wij hadden een Ilex Nellie R Stevens 10-12 besteld. website was overzichtelijk en bestellen gemakkelijk. De boom werd optijd geleverd en is van goeie kwaliteit. Aanrader wat ons betreft. Bedankt
Beste Noortje, Wauw, wat een heerlijke review om te lezen dankjewel! 🌿✨ Super dat jullie blij zijn met de Ilex Nellie R Stevens én onze service. We worden helemaal enthousiast van zulke tevreden klanten! Geniet van jullie prachtige boom en hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens blij maken. 😊 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
De boom is is tijd geleverd en door de medewerker goed en snel geplant. De boom ziet er beetje vreemd uit. Onderin een paar takken, dan een lege stam van een meter en dan weer takken . Vrij veel takken waren afgebroken. Ik heb hierover contact gehad met de klantenservice. Afgesproken dat ik het nog even aankijk hoe de boom zich ontwikkelt.
Beste Ron, Bedankt voor je feedback en je openheid! 🌳 Fijn dat de levering en het planten goed zijn verlopen. Jammer om te horen dat de boom er wat vreemd uitzag en dat er takken waren afgebroken goed dat je daar contact over hebt opgenomen. We hopen natuurlijk dat de boom zich goed herstelt, en we blijven beschikbaar mocht je later nog vragen of zorgen hebben. We volgen het graag met je mee op! 🤗 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Bestellen ging heel goed en levering was ook super goede uitleg. Kom nog wel een keer terug.
Beste Johan, Dank je wel voor je fijne woorden! 😊 Fijn dat het bestellen soepel ging en dat je blij was met de levering én de uitleg. We kijken ernaar uit je nog eens terug te zien je bent altijd welkom! 🌱🚛 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Ik bestel een krentenboompje bij Bomenbezorgd voor mijn jarige dochter. Het boompje wordt bezorgd maar wat een lelijk boompje: niet goed gevormd, niet goed verzorgd… Uiteraard heeft reclameren geen enkel effect. Terugnemen willen ze niet. Kies volgende keer voor een goede kweker! Op deze manier kun je je goede geld evengoed weggooien….
Beste Henri, Bedankt voor je review en je bestelling bij Bomenbezorgd. Wat jammer om te horen dat de krentenboom niet aan je verwachtingen voldeed. De boom is geleverd zoals omschreven en afgebeeld op onze website. We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen en denken graag mee wanneer iets niet naar wens is. Zo hebben we ook aangegeven dat we, indien gewenst, graag meedenken over een omruiling. Helaas hebben we daarna niets meer van je vernomen. De foto die je meestuurde ter vergelijking bleek bovendien afkomstig van een ander bedrijf, waardoor het lastig is om daar een eerlijke vergelijking mee te maken. Mocht je alsnog openstaan voor een oplossing, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Ik had een dakplataan besteld met aanplantservice. Vooraf heldere communicatie over wat de bezorging en service inhoudt en wat er van mijn kant wordt verwacht. Snelle leveringsdag vastgesteld. Op de dag zelf was de bezorging op tijd, vriendelijke man en de boom stond in no-time op zijn plek. Dak van de plataan staat een tikje scheef maar hopelijk trekt dat met groeien weer 'recht'. En nu afwachten of die goed aan slaat!
Beste Lindsey, Wat fijn dat je blij bent met je dakplataan én met onze service! 😊 We vinden heldere communicatie en zorgvuldige levering superbelangrijk, dus het is fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Dat kleine scheefstandje lost de natuur vaak zelf prachtig op even afwachten en dan genieten maar! 🌿🍃 Veel plezier met je boom, en dank je wel voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
eerder een boom gekocht, die het uitstekend doet. Keurig thuisbezorgd en op tijd.
Beste Henk, Dank je wel voor je vertrouwen én je mooie woorden! 🌳 Geweldig dat de eerder gekochte boom het zo goed doet daar worden we blij van! We blijven ons inzetten voor topkwaliteit tegen een eerlijke prijs, mét nette en stipte levering. Tot een volgende keer! 😊 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
En bij levering goede uitleg over het planten.
Beste Heer/Mevrouw, Bedankt voor je fijne review! 😊 Super om te horen dat je onze website duidelijk vond en de levering snel verliep. Extra leuk dat de uitleg bij levering ook gewaardeerd werd we helpen graag een handje mee! 🌱📦 Veel plezier met je nieuwe aanplant! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Na de bestelling heb ik maar 4 dagen moeten wachten voordat mijn boompjes geleverd werden. Je krijgt al snel een mail waarin je zelf de dag van levering kan bepalen. Bij de levering was men echt super vriendelijk en heeft men de boompjes naar de plek gedragen waar ik ze wou planten. Ik ben heel tevreden van de snelheid en de super vriendelijke levering.
Beste kitty, Wauw, wat een geweldige review, dank je wel! 🤩 We doen ons uiterste best om alles snel én met een glimlach te leveren, dus superfijn dat je dat zo hebt ervaren. Dat we de boompjes precies konden brengen waar jij ze wilde planten, doen we met alle liefde! 🌳💚 Veel plezier met je nieuwe aanplant! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk