Geweldiģ

Netjes op tijd bezorgd, super mooi plantmateriaal. De maat 100-120 cm is het ook echt, zonder de plant op te moeten rekken.

Alles ok behalve boompje

Zie boven Boom is ongeveer 2 meter hoog Er waren 3 toptakken waarvan één de top afgebroken . Jamme

Prima (tot nu toe)

Alles was efficiënt en vriendelijk geregeld. Nu afwachten of de boom zich thuis voelt en gaat groeien

Dit is klantenservice met een hoofdletter K!

Wij kochten een moeraseik bij Bomenbezorgd.nl en zijn vanaf de aankoop prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Aankoop werd direct bevestigd, melding van bezorging kwam snel daarna en op de dag van bezorging konden we via track en trace volgen waar de wagen was en hoeveel klanten er nog voor ons waren. Via track en trace zag ik de wagen de straat inrijden en kon ik ze tegemoet lopen om te verzoeken de boom aan de achterzijde te brengen. Niet alleen werd de boom aan de achterzijde afgeleverd, maar de chauffeur was ook nog zo vriendelijk om de boom voor ons via een smal paadje de tuin in te dragen. Super bedankt en complimenten voor de kwaliteit van het geleverde product.

Service en kwaliteit!

Website is klantvriendelijk en na de bestelling werden wij goed op de hoogte gehouden over het bezorgmoment. Vriendelijke medewerken die onze bestelling kwam brengen en gaf zelf nog wat extra tips voor het planten van de bomen. Kortom.. zeer tevreden!

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Super service!

Duidelijke bezorg update. Ook erg tevreden over aanplantservice.

Snel, goede kwaliteit en vriendelijk

Nu 3 x bomen besteld. Ze worden gratis bezorgd door zeer vriendelijke heren die mij dan helpen met het veilig neerzetten van de bomen totdat ik ze in de grond plant. Bomen zijn sterk (heesters trouwens ook) en allemaal goed aangeslagen. Dus top!

Tevreden over de planten, ontevreden over de bezorging

Planten waren goed, goed geprijsd en ze zagen er goed uit. Helaas was de bezorging niet goed. Bezorger stond om 06.20 voor de deur, negeerde de bezorginstructie die ik van tevoren had doorgegeven en belde aan. Beiden kinderen wakker, en toen niet direct open gedaan werd zijn de planten op lompe wijze voor de voordeur neergelegd. Bovenop elkaar, waardoor de hele stoep vol grond lag en veel planten al uit de pot waren gevallen.

Complete ervaring zoals t meer zou moeten zijn

Vanaf het bezoeken van de site tot de bezorging en het genieten in de tuin; thnkx

Vlot, vriendelijk, goede kwaliteit

Zie boven

De bestelde vijgenboom was een kado voor iemand anders. Snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding. De chauffeur was vriendelijk en erg behulpzaam.

Prima, zoals beloofd

Goed en op tijd geleverd Goed te tillen boom. Handige informatie erbij

Snel bezorgd en mooie bomen

Het bestellen en bezorgen ging vlekkeloos, we hebben 2 mooie bomen geleverd gekregen.

volgens afspraak

Bestelde boom is netjes volgens afspraak, in de hele vroege ochtend, bezorgd. Staat mooi op zijn plek, ietwat achterover gekanteld, kniesoor die daar op let. Plastic kuip retour met bezorger. Bestrating erg onder de modder, zelf even de bezem erover gehaald.

Zeer vlotte levering , goede uitleg gekregen van bezorger! Top levering, zeeer vriendelijke leverancier die de nodige tijd nam! Proficiat

Oké

Vlotte levering van de bestelling. Bomen die een zichtbaar mankement vertonen worden zonder problemen vervangen (via een extra levering binnen een paar dagen)

Prachtige boom, snelle levering. Heel tevreden.

Boom groter en mooier dan verwacht, hortensia’s ook. Een hele prettige verrassing als je moet afwachten wat geleverd gaat worden. Top bedrijf!

Goede service en levering

Goede bomen.

Snelle en nette levering

Dak-boom besteld. Na 3 dagen werd de boom netjes thuis afgeleverd. Boom inmiddels gepland en ben heel tevreden.

Helemaal top!

Super fijne klantenservice, top bezorging en heel blij met de bomen! Een aanrader!

Prachtige Katsura

Katsura besteld. Afleveringsafspraak wat goed gecommuniceerd. Mooie boom in goede conditie

Fantastisch bedrijf en service

Goede kwaliteit van de leiboom en binnen een week geleverd. Folder erbij met duidelijke tekst voor het plaatsen. Kan het bedrijf aanbevelen

Prima geregeld goed en snel

Hele mooie goede en stevige bomen

Wij hebben een meertakkige Perzische slaapboom besteld, voorgesnoeid met 2 zakken mediteriaanse aarde erbij. Netje bezorgd en zelf gepland volgens de instructies. Na 2 weken ging de boom erg uitvallen, contact met de klantenservice opgenomen en die hebben mij verzekeerd dat het erbij hoorde. Nu 3 maanden later na planten is de boom weer vol met veel nieuwe takken en bladeren, groeit goed en mooie bloemen erbij. Bijzondere boom, een aanrader. Bladeren gaan open en dicht, geeft wat schaduw en verkoeling. We zijn er blij mee!

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk