Wat op de webshop staat krijg je niet geleverd

Mooie olijfboom met mooie volle vorm besteld maar kreeg een vreemde vorm met afgeknipte takken waarvan ik niet weet hoe ik die ooit in een mooi model krijg. Van de hortensia uit de sale waren bij levering de meeste takken gebroken. De bezorger heeft hiervan zelfs een foto gemaakt. Planten online bestellen heeft natuurlijk een risico maar ik had op z’n minst iets soortgelijks verwacht als op de webshop stond. Heel jammer.

Ik had een paar coniferen nodig en heb deze gevonden bij Bomenbezorgt.nl tegen een mooie prijs, hoogte van 175 cm tot 200 cm. kreeg na het afrekenen netjes een mail voor de dag van bezorging en de dag ervoor de tijd wanneer ze er zijn. netjes afgeleverd op tijd en ze staan nu mooi op zijn plaats wortel te schieten. Net bedrijf en betrouwbaar.

Wij hebben hier al meerdere bomen aangeschaft met volle tevredenheid. Helaas waren bij de laatste order de bomen niet zoals we verwacht hadden, dit hebben we besproken en zonder probleem worden de bomen netjes gewisseld naar de versie zoals we wensen.

Snelle levering mooie bomen

Bomen snel geleverd , alleen jammer da1 boom onder andere bomen werd uitgetrokken waardoor de kluit in de pot werd beschadigd. Maar na veel goede zorg en beetjes water is de boom toch goed aangeslagen. Na 1 week ziet alles er weer goed uit.

Top levering en boom in goede staat/ gezondheid.

Zilverberk besteld en doet het zeer goed. Ook al is deze in de zomer gepland. Geen opmerkingen.

Mooie coniferen. Juiste grote.

Optijd geleverd en fijn om de levering te kunnen volgen. Vriendelijke chauffeur.

Klant- en servicegericht

Heel vriendelijk aan de telefoon geholpen met vragen vooraf. Toen de boom besteld en binnen 2 weken was de boom geplant. Alle uitleg en instructies gekregen van de medewerker. Zeker een aanrader

Alles dik in orde

Het bestellen van de bomen ging makkelijk en snel. Duidelijke website en uitleg daar. Ook de levering ging volgens afspraak en zeer vlot. Aanrader.

Super snelle en goede service!

Alles gemakkelijk online kunnen bestellen, inclusief aanplantservice. Nog geen week later werd alles op het afgesproken tijdstip bezorgd en aangeplant door een zeer vriendelijke chauffeur. Ik ben super tevreden met de service en levering! Zeker een aanrader!

Gewoon klasse

Goede en mooie kwaliteit bomen keurig bezorgd en heel voordelig geprijsd

Alles wordt altijd netjes en op de afgesproken tijd bezorgd

Positief, als ik volgende keer iets voor de tuin nodig heb bestel ik daar weer.

minstens duizend sterren.

Wat een boom, een sprookje zo mooi, een kerngezonde grote en volle Kaapse Jasmijn. Samen met mijn andere twee zijn nu alle drie pilaren van onze overkapping beplant. Ik kan er nog niet overuit. Bomen Bezorgd, hartstikke bedankt en natuurlijk VAN HARTE AANBEVOLEN

TOPPERS.

Correct en uitstekende service van levering bomen! Mooie en goede kwaliteit !

Goed en snel geleverd. Fijn in de ochtend

Mooie bomen. Al 2e keer dat we bomen hebben laten komen. Alles goed.

PRIMA info en service

Eens de keuze gemaakt, dank zij de keuzehulp op de website, direct besteld. De verdere behandeling, van zelfs deze kleine bestelling, ging vlot en zonder problemen. Boompje geplaatst volgens de bijgeleverde instructies. Hij staat nu al te pronken.

Goed bedrijf goede after sale

Wij hadden twee boompjes besteld die op de afgesproken tijd en plek zijn bezorgd. Die dag bleek 1 boompje het helaas niet goed te hebben gehaald. Bellen met de desk. Netjes te woord gestaan. Geen probleem, kan gebeuren. Met volgende rit wordt en werd het boompje omgewisseld voor een mooi goed exemplaar. TOP.

Boom besteld en vanaf het begin duidelijk wanneer hij er zou zijn ,track and trace perfect getimed .Chauffeur super vriendelijk en gaf de nodige uitleg ,en het voornaamste de boom was perfect en voldeed aan wat ik besteld had .Een echte aanrader voor iedereen .

Levering stipt op tijd, zoals aangegeven in de mail.

Mooi kwaliteit van de boom.

Helemaal top!

Het was een cadeautje voor me ma, en de boom kwam zeker als verassing. Bezorger hielp goed mee met het verplaatsen en de boom zag na het bezorgen er nog top uit. Complimenten!

Snelle correcte levering Maten kloppen . Bestel zeker nog opnieuw

Erg blij met de bestelde bomen, sommige kluiten zaten in een te kleine pot en stonden erg droog. Maar de bomen zien er goed uit!

Prima ervaring met Bomenbezorgd

Besteld, betaald en geleverd. Zien we prima uit

Snelle levering enige transport schade

Overzichtelijke site, snelle levering. Ik had een grote palm besteld en die lag tussen de rest van de planten op een kleine vrachtauto. Ik heb de chauffeur geholpen met het afladen anders was dat niet gelukt. Bedrijf heeft snel gereageerd op mijn review kennelijk iets fout gegaan i.v.m. planning van dit zwaardere transport. We zijn samen tot een passende oplossing gekomen prima dus.

Mooie producten voor goede prijs en prima service

Zeer goede ervaring, mooie site groot assortiment en prima service. Bezorging prima en zeer vriendelijk

Mooie bomen

Snelle service binnen 3 dagen geleverd. Ik kon gelijk beginnen met planten dankzij de bijgeleverde instructie Leibomen en planten staan nu een week en zien er goed uit

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk