Informatief en behulpzaam

We hebben een goede ervaring gehad. Ze hebben ons geduldig aangehoord en de vragen beantwoord en uiteindelijk goed advies gegeven over welke boom we zouden moeten bestellen. Speciaal dank aan Mike hiervoor. Er is een goede begeleiding (we konden foto's sturen via whatsapp) geweest over voorwerk en toen de boom arriveerde kon het geplant worden! Het groeit goed, ook doordat het de laatste periode veel heeft geregend en de zon scheen ook volop, natuur deed zijn werk. Dank voor de klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en geduld.

Je wordt goed geïnformeerd en alles is volgens planning geleverd. 1 dag voor levering nog iets extra’s besteld en werd direct geregeld en toegevoegd aan de bestelling. Kortom top service.

Super service. Goede kwaliteit prijsverhouding + aanrader!

Keurig afgeleverd

Ik had alleen iets meer boom verwacht , maar hij is in goede staat

Goede bomen, goede service

Zeer tevreden over de kwaliteit van de bomen, de service EN de prijs...

Mooie boom

Mooie plataan boom gekocht en daar ook nog eens een mooie bbq bij gewonnen. Perfect!

Snel

De boom die ik besteld had werd snel bezorgd. Attente bezorger die ook tips gaf voor het ingraven van de boom.

Heldere communicatie en prettige service

Fijne service met heldere en duidelijke communicatie. Komt afspraken na en de bezorging was exact op tijd. Vriendelijke bezorger en de boom werd compleet met instructies en verzorgingstips geleverd.

De bestelling en levering van de struik, perfect. Niets op aan te merken

Ik beveel jullie zeker aan, de levering op tijd en netjes. Dank en succes

Ik raad het aan

De bomen zijn wel goed geleverd maar het duurde wel paar weken later dan dat ze op de site hadden gezegd.

Kwalliteit en goed advies

Kwalliteit en goed advies

perfect

alles vlot verlopen ondanks dat ik nog dingen op het laatste bijnam

Mooie planten/boompje en duidelijke communicatie

Chauffeur had pech onderweg, ik werd tijdig gebeld zodat ik niet voor niets thuis hoefde te blijven. Snel een nieuwe afspraak ingepland. Op de website heb ik even moeten zoeken naar welke bomen/planten met/zonder pot werden aangeboden.

Altijd mooie sterke bomen

De levering is altijd volgens afspraak en duurzaam en de bomen komen altijd aan.

goede service

Netjes op tijd geleverd

We hadden een meningsverschil over de kwaliteit van de Amber boom maar dat hebben ze netjes opgelost .

Prima geregeld

Afgeleverd volgens afspraak. Netjes geregeld. Voor de leken onders ons: let op waar stam omtrek voor staat:)

Prima ervaring met bomenbezorgd.nl

Goede kwaliteit en bezorging

Dikke prima

Chauffeur was wat sneller als in de app stond, daardoor redde ik het niet om op tijd thuis te zijn. Contact opgenomen met de klantenservice en gevraagd of de boom in de voortuin weggezet kon worden. Zo geschiedde. Boom ziet er ook prima uit.

heel goed

Bomen zijn heel netjes geplant. Ben blij Communicatie via mail. Vlotjes verlopen

Gewoon prima

De levering was netjes en de bomen zien er prachtig uit. Alleen jammer dat er opties aangegeven kunnen worden voor levering en dat dan nog een op ander moment bezorgd wordt.

Prachtige boom en vriendelijke bezorging

Ik heb een prachtige olijfboom ontvangen en ik ben hierbij heel vriendelijk geholpen door de bezorger. Ontzettend blij mee!

Prima service!

Erg vriendelijke en behulpzame bezorger

Boom is snel en goed (af) geleverd.

Vlotte levering en netjes gebracht op de plaats.

Makkelijk te vinden op de website wat je nodig hebt met een ruime keuze aan bomen van hetzelfde soort top gewoon. Ook wordt duidelijk aangegeven wat je extra nodig hebt om te planten. Met een duidelijke bijlage waarin staat hoe je moet planten de boom top gewoon.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk