Goed geregeld

De bezorger gaf adviezen voor het planten en was vriendelijk en behulpzaam

fantastisch

Het betellen en bezorgen en verwerken van alles perfect geregeld. Ook teveel bezorgde bomen mooi opgehaald.

vriendelijke chauffeur

goed goed goed de volg de chauffeur app is ook erg leuk vriendelijke chauff

Goed geregeld, prima kwaliteit

Bomen besteld met aanpoot service. Duidelijke communicatie via mail en ook het leveren en plaatsen van de bomen was netjes. Blij met de bomen, hoop dat ze het goed gaan doen.

Redelijke kwaliteit

Op de website ziet het er prachtig uit. Als de boom en vlinderstruik dan komt is het niks apart te lang droog gestaan dor enz... Verder netjes bezorgd en geplant door een aardige medewerker. Bezorging dagen later dan aangegeven bij aankoop.

Van het begin tot het einde alles goed verlopen

Zoals hier boven

Vlotte levering en een kwaliteits product

Kwaliteits product met een vlotte levering, zeer tevreden.

Goede service, bezorging kan duurzamer

Klantenservice, bezorger en levertijd allemaal een dikke 10. Enige puntje van verbetering is de duurzaamheid. Wij hadden een dag later een nabestelling gedaan omdat een boom niet zelfbestuivend was. Helaas kon dit niet meer bij de 1e bestelling gezet worden en moesten we opnieuw voor minimaal 95 euro bestellen. Daarbovenop kregen we 2 levermomenten van de boompjes, waar dit logistiek gezien gemakkelijk in 1 levering kon komen.

Fijne website, goede communicatie en hele fijne levering. Gewoon top.

Alles tot in de puntjes verzorgd

Site is helder en duidelijk. Prijzen zijn goed. Aanplanting en levering was prima. Track en Trace top!

Eerste keer dat ik besteld heb en zeer tevreden. Ook kan je de chauffeur volgen. De eerste bladeren komen uit. Zeer tevrewen van bomenbezorgd.nl.

Prachtige krentenboom, goed kwaliteit!

Na mailbericht werd er een prachtige krentenboom voor de deur gezet. Als even aangebeld was, had ik direct gezien dat de potgrond vergeten was. Maar deze kosten werden gecrediteerd.

Prima kwaliteit en keurig bezorgd

Ik heb 10 bomen en 140 haagbeuk planten besteld. De bomen en dw beukenhaag lopen prima uit. De plantpaketten waren ook afdoende en mooie kwaliteit. De beschrijving om te planten was duidelijk.

Over het algemeen netjes geleverd

De levering was netjes op de afgesproken tijd. Wel waren de kluiten erg droog. Zo droog dat het zand uit de jutte zakjes viel bij het verplaatsen van de vrachtwagen naar de tuin. Gelukkig hadden we water over en daar hebben ze heerlijk van genoten. De bomen staan nu ongeveer 17 dagen in de tuin en enkel de beschadigde blaadjes verkleuren en vallen af. We hebben het idee de boompjes het we goed gaan vinden in onze tuin.

Mooie boompjes geleverd.

Goede service. Toen vorig jaar de geleverde steeneik niet wou aanslaan, werd ons een mooie nieuwe geleverd, waarvoor hartelijke dank.

Mooi en ruime keuze in bomen en struiken. Top klantenservice en snelle levering.

Soepele bestelling, keurige levering conform afspraak, prima materiaal

Prima geleverd volgens alle afspraken.

Top, boompje voldoet aan de verwachtingen en is geplant door bomenbezorgd.nl. Bovendien kregen we nog een folder voor de verdere verzorging van het boompje.

Prachtige Dakplataan heel snel geleverd

Heel mooie boom besteld voor een prijs ver onder die van een tuincentrum, ook snel geleverd zonder extra kosten. Het leek een gokje om een boom op het internet te bestellen maar perfect gelukt. Hij staat al in de tuin en loopt prachtig uit.

Was prima op tijd volgens afspraak en de boom gaat al uitlopen. Dus prima service

snelle en correcte levering

De bomen werden ruimt binnen de termijn geleverd en keurig geplaatst. ze doen het inmiddels prima,

Wat een geweldige service!

Ik kreeg een schitterend cadeau: een boom voor mijn nieuwe tuin. En die werd niet alleen gebracht, maar ook nog vakkundig geplant! Ik ben dus zelf geen klant, maar dankbare ontvanger!

Onze boom is top bezorgd

Via internet ongezien een boom bestellen. Het kan dus met Bomenbezorgd! Hij is keurig geleverd in onze tuin en ziet er fris uit. Is een leiboom en met al mooie vertakkingen.

Betrouwbaar en bomen zien er mooi uit!

Producten zoals omschreven. Erg tevreden

Het kan erger, ze doen hun best

Besteld tijdens een actie periode Bezorgafspraak 2,5 week later op de enige dag dat ik niet kon. Werd hiervoor gebeld door klantenservice. Afgesproken dat levering in de voortuin zou zijn. Bij thuiskomst wachtte mij een grote teleurstelling. Plantjes waren in de tuin gesmeten. Nou ja, plantjes. Eén donkerbruin sprietje wat ook nog eens afgebroken was. Folder met aanplant instructies in de regen. Boom van 180 euro omgevallen en bast over 15 cm beschadigd. Direct klantenservice gebeld en gemaild. Plantjes gecrediteerd gekregen en voor de boom afgesproken dat de garantie verlengd wordt. Al met al een hoop gedoe en niet echt helemaal blij met mijn nieuwe bomen.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk