Snel en makkelijk

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Kwaliteit moet nog blijken. Eerst groeien en bloeien. Opmerking: Grote Boom met aanplantservice is niet te doen voor 1 persoon. Ik (vrouw) werd gevraagd om te helpen van de vrachtwagen anders niet tedoenzonder de boom te beschadigen.

Prachtige bomen en prima afgeleverd

En nu maar hopen of ze aanslaan

Bestelling voldoet zeker aan de verwachting

Zeer tevreden en genoeg informatie op hun site te vinden

Goede levering en prima produkt

Bomen besteld, snel bezorgd kortom gewoon oké!

Makkelijk besteld, correcte en tijdige levering en alle bomen aangeslagen.

Goede service.

Niets dan lof

Afspraken worden nagekomen. Snel reactie op vragen. Oplossend meedenken. Kortom. Zeer klantvriendelijk en zal zeker nog eens een bestelling doen!

Alles prima geregeld

Oké

Boom lelijk blijvend beschadigd, slechte tegemoet koming.

Zag er geweldig uit. Goede recensies. Bestelling gedaan, ging prima. Aanplanting gedaan door ene Joey, geweldige vriendelijk kerel! Ga zo door! Helaas bleek de boom beschadigd. Bezorging met een plattebak-busje. 1 na laatste van die dag, van de 17 adressen werd me verteld. Vermoedelijk door het hele dag hobbelen op dat busje en alle gewicht van andere boompjes meerdere takken tot op de kruin afgebroken. Echter, de takken waren al verhout/gedroogd. De kruin van de boom lijkt gespleten geweest. Contact opgenomen met klantenservice.. Foto's gestuurd.. Maar, alles komt wel goed. Gaat nog wel volgroeien. Geduld hebben.. Ruim 1 jaar (1 seizoen) gewacht. Hij doet het prima, maar de kruin van de bolboom blijft zeer lelijk. Nu (2e seizoen) opnieuw te zien dat hij niet volgroeit aan de beschadigde kant. Hangt/groeit alleen de kant op waar geen takken afgebroken waren tot op de kruin. De plaats van afbreken blijft een zwartige lelijke kale kant, zonder begroeiing. Kreeg een tegoedbon van enkele tientjes aangeboden, terwijl de boom ca 200 incl service heeft gekost. Die tegoedbon afgeslagen, want daarmee krijg ik geen mooie boom. Of, kan nog meer geld brengen... want voor een paar tientjes heb ik niet een nieuwe mooie boom. Erg jammer van deze manier van afhandelen. Had graag oprechte erkenning gehad, en een waardige tegemoet koming gehad.

Mooi boompje, goede bezorging.

Op het aangegeven tijdstip stond een aardige bezorger met het bestelde boompje en de bestelde struik op de stoep. Hij legde uit wat we moesten doen en was zeer vriendelijk. Het boompje en de struik staan inmiddels een paar weken in de tuin en doen het prima.

Bomenbezorgd bezorgt de boom alsof het een eigen kindje weggeeft. Geduldig, in overleg en met goede verzorgingsinstructies

Mooie boom

Vlot bezorgd en de boom lijkt goed aan te slaan. De eerste blaadjes beginndn te komen. Goede uitleg over hoe de boom aan te planten in het bijgeleverde boekje.

Zeer goede prijs en snelle levering

Goede planten, voor een goede prijs. Levering is helder en met een zeer duidelijke track en tracé op de dag zelf. Je ziet waar de bestuurder is en hoeveel klanten nog voor jou zijn.

Vlotte service en goede kwaliteit

Bomenbezorgd.nl hanteert een zeer vriendelijke en vlotte service. De kwaliteit van de boom en plant was goed.

Positief

Goede communicatie en tijdig geleverd

Snel, op tijd en volgens website geleverd

Wij hebben 2 leilindes online besteld. We kregen al snel een bevestiging met de benodigde info over de levering, en de levering was netjes op tijd. De levering was netjes verzorgd, met handleiding, en alle benodigdheden. We zijn tevreden!

Keurig afgeleverd.

Firma is een aanrader

Wij hadden planten voor een haag besteld. Zeer goede kwaliteit , heel mooie planten en zeer mooi gezond wortel gestel. De firma is zoals ze beschrijven en zoals Ze beloven.

zeer goed

alles was ok, er was 1 plantje te kort geleverd, maar dit werd correct afgehandeld met het plantje terug te betalen

Mooie boom

Levering ging vlot en ben blij met de mooie prachtige boom.

Heel aardige bezorger met handige tips super!!!!

hoop dat de treurwilg gaat aanslaan

Helaas was de chauffeur ziek op de dag van de aflevering en kwam onze treurwilg (4 meter) twee dagen later. Gezien het verwelken van blad denk ik niet dat de boom van de wagen is geweest of water heeft gekregen. In ons plant gat de boom vertroeteld en hoop dat alles goed gaat. De boom "an sich" is een mooie boom , flink ingesnoeit met een forse kluit dus in potentie prima.

Prima ervaring: alles uitstekend! De complimenten.

Ik had een mooie boom besteld die keurig verpakt op tijd werd gebracht met de juiste toebehoren en duidelijke plant- en verzorgingsinstructies erbij. Ik ben dik tevreden!

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk