TOP

Alles in orde en goede tips.

Uitstekend.

Alles volgens de afspraken gebeurd, zo hoort het.

Snelle levering en vriendelijk.

3 x top geregeld

Tot 3 maal toe besteld, alles netjes afgehandeld. Goede communicatie en snel antwoord.

Mooie boom en bezorging was prima

Mooie boom en bezorging was prima en ook goede communicatie.

alles perfect geregeld

Alles perfect geregeld

Goed en vriendelijk

Goede en snelle levering

Alles prima verlopen boom staat in de tuin

Alles top geleverd !!!

De bomen zijn Top, en de levering was super geregeld.

Hele mooie bomen van goede kwaliteit en snelle levering!!

Tot nu toe kunnen we zeggen dat we goede kwaliteit bomen ontvangen hebben. Olijfwilg groeit al goed en slaapboom begint nu ook, was kaal toen we deze begin maart ontvingen. Ze werden binnen een week geleverd in een druk seizoen, dus snel. Zijn super tevreden en hopelijk mogen we er nog lang van genieten!

Goede service.

Goede service. Vantevoren op de hoogte gesteld dat de levering niet compleet zou zijn.

Vlot

Netjes

planten staan droog in de pot, met de wortel nloot

matig, vrees dat meer dan de helft van de planten er niet doorkomt.

Prima afgeleverd

Snel besteld en prima afgeleverd op juiste datum/tijd

Snel geleverd en vriendelijke bezorger

Duidelijke communicatie en snelle levering, mooie producten

Bomen gedumpt op straat

Levering snel en zoals afgesproken. Maar de boompjes zelf zijn beschadigd, en de bezorging ronduit huterig = op straat gemieterd, en de bezorger nam niet op toen ik terugbelde (na een gemiste oproep). Ik kwam er door een oplettende buur achter dat de bomen op straat waren gezet/gegooid.

Vriendelijke bezorger, netjes geplant en opgeruimd

Snelle bezorging en prachtige boom! Zeer tevreden!

Duidelijke webshop, super kwaliteit en vlotte levering met goede service!

Prachtige bomen tijdig geleverd zoals gemeld

3 weken geleden ook bomen besteld en alles perfect verlopen

Stipte levering

Levering correct afgehandeld

Snelle levering tot aan de voordeur. Kwalitatief goede bomen.

De halfe bestelling werd geleverd.maar waren niet tel bereikbaar.later goed opgelost.mooie planten

Halfe bestelling geleverd.chaufeur kan geen ned.dus snapt niet wat er gezegt wordt.bedrijf op zat niet tel bereikbaar.maak zonder overleg nieuwe bezorgafspraak.tweede bezorging was Oke .na aandringen beld het bedrijf.wel erg mooie planten.ik ben nog een terug gebeld.leuk gesprek en boden een kadobon aan van 25.euro.voor het ongemak.dit gesprek wordt erg gewaardeerd en de kadobon is erg fijn .

Correcte en snelle levering

Boom op afgesproken tijd geleverd. Heb gebruik gemaakt van plantservice. Zeer vriendelijke en correcte mederker heeft boom geplaatst, met tuinpalen vastgezet en speciale grond in pootgat.gedaan. Alles vakkundig uitgevoerd. Was zeer tevreden over de uitvoering van de klus.

Nette bezorging, bomen redelijk

Duidelijke website, strakke bezorging, vriendelijke bezorger, alleen enkele bomen waren in praktijk minder volgroeid dan de info op website deed vermoeden.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk