Nette bezorging, bomen redelijk

Duidelijke website, strakke bezorging, vriendelijke bezorger, alleen enkele bomen waren in praktijk minder volgroeid dan de info op website deed vermoeden.

Gemengd

Communicatie verliep niet optimaal. Zowel de bestelling als bericht over de condities van het plantgat. Het planten door het bedrijf heeft op z’n zachts gezegd nogal wat nazorg nodig.

Goede communicatie, snel geleverd

Hoop dat de fruitleiboompjes het gaan doen.

Prachtige bomen supersnelle levering TOP

Uitstekend. Kersenbomen hebben een hooge qualteit. Bijna direkt naar de bestelling geleverd. Heel nauwkeurige uitleg op de webside. Daarom was het makkelijk bij dit groote aanbod de juiste boom te kiezen die voor onze tuin geschikt is. Echt en makkie!! Heel erg bedankt.

Eerlijke prijzen, snelle levering en goede kwaliteit. Sterk aan te bevelen. Al meermaals gekocht.

goede service

goede service en mooi op tijd

Alles netjes en goed afgeleverd en de bomen beginnen al mooi te groeien

Teleurgesteld

Ik heb en jonge tuin.. Maar ik neem allemaal boompjes van en goede grote om wat vorm en variatie te creëeren. Maar ik vond het boompje teleurstellend. Ik verwachte op zijn minstcen mooie vorm. En ook toen ik het de grond in zetten was het boompje nog 160cm ?

Mijn ervaring is prima.

Klantvriendelijk en goede uitleg.

Prima kwaliteit, service en prijs

Heb een treurwilg en enkele beukhaagplantjes besteld en die voldeden minstens aan de specs. De man die kwam leveren was correct en stipt en de prijs is dan ook nog eens goed. 5 sterren dus

Het zou beter kunnen..

We hebben voor bomenbezorgd gekozen omdat een vestiging in de buurt zit en ze een aanplant service hebben. Het uitzoeken van de bomen op locatie ging erg goed begeleid door een enthousiaste medewerker. Op de dag van aanplanten zelf ging het wat minder. Eerder gemaakte afspraken konden niet helemaal nagekomen worden. Ook de rotzooi die bij het uitladen van de bomen gemaakt was werd niet even opgeveegd. Ook leek het dat niet alle betaalde zakken met aanplantgrond gebruikt werden. Met wat meer focus kan het voor de klant allemaal een veel betere ervaring worden.

Heel tevreden

Een boom online bestellen was wel een beetje gek, maar vanwege omstandigheden geen mogelijkheid om naar een kweker in de omgeving te gaan Maar dit was een mooie oplossing, goede service. Boom werd goed ingepakt bezorgd met duidelijke instructie erbij Best kans dat we dit vaker doen, rechtstreeks van de grote kwekerij in je tuin

Goede prijs kwaliteit

De communicatie verloopt duidelijk en snel Alsook de leveringen zijn duidelijk doorgegeven en worden ook tijdig geleverd De leveranciers zijn steeds zeer vriendelijk en behulpzaam in het verder aanplanten en verzorgen van de bomen Top service

Makkelijk besteld goede prijs en nette levering

Eenvoudig besteld en goedkoper dan bij onze lokale bomenleverancier. Ik had boompjes besteld tussen 2 -2,5 meter, maar ze waren natuurlijk net krapaan 2 meten (met het topje), maar het was 2 meter, dus zoals vermeld ;) Nette levering en op tijd.

Goede site, mooi boompje en snel geleverd

Zie titel. Heb al eerder (lei) boompjes bestel en goede kwaliteit

Tevreden

Boom snel geleverd en goed geplaatst

Kwaliteit, scherpe prijs en vriendelijk.

Een echte aanrader. Mooie planten en bomen die volgens afspraak bij je thuis zeer zorgvuldig worden afgeleverd.

Doen wat ze beloven

Appelboom gekocht en aangeplant en na een week begon hij uit te lopen

Super geregeld

Snel en netjes boom gepland.

Niets op aan te merken

helemaal goed

duidelijke afspraken, goede tijdsplanning en hulpvaardige chauffeur / bezorger

Goed, ik kom zeker nog een keer terug

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, prima afgeleverd

Snelle en goede service

Op zondagavond besteld en woensdag geleverd. Communicatie over (aangepaste) bezorgtijd verliep efficiënt. Boom voldeed aan de specificaties zoals overeengekomen.

Blij met krentenboompje!

Levering was vlot en het boompje doet het hartstikke goed!

Binnen een week mooie boompjes bezorgd

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk