Blij met krentenboompje!

Levering was vlot en het boompje doet het hartstikke goed!

Binnen een week mooie boompjes bezorgd

Allesvolgensafdpraak

Vlotte levering

Goede levering. Mooie bonen. Alles volgens afspraak.

Mooie bomen, goede levering

De fruitbomen zijn heel mooi en staan slechts 3 weken na inplanting al in bloei. Levering zonder problemen. Top!

Zeer vriendelijke klantenservice, flexibel en betrokken. Goeie service goeie bomen

Snel geleverd,maar jammer van wegblijven antwoord op klacht mail!!

Graag contact opnemen om vraag te beantwoorde. Tel 0641018325

Prima boom!

Een 4 m perenboom gekocht, prima bezorging, prima info en hij begint uit te lopen!

Struiken waren groter dan ik verwacht had en snelle levering. Leveringsdag is de bezorger live te volgen wat ook super handig is

Werd afgeleverd zoals afgesproken

Prima service en vriendelijke bezorgers

Prima service.

Hulpvolle vrolijke mensen.

Prima communicatie en perfecte uitvoering van de order en het planten van de bomen. Uiterst tevreden!

Netjes verzorgd.

Op tijd geleverdingoede staat verzorgd en verpakt zoals t hoort.

Perfect!

Uitstekende plant- en verzorgingsinformatie in de vorm van een magazine dat bij de boom werd geleverd. Zeer hulpvaardige bezorger. Alles was piekfijn voor elkaar. Ik zou bijna vergeten te melden dat de geleverde boom ook helemaal aan de verwachtingen voldeed….!

Toelevering 6 bomen.

Zeer vriendelijke chauffeur Kai! Goede kwaliteit bomen. Zeer degelijke feedback en goede plantenkennis van Mike! Ik apprecieer de kosteloze levering is vaak anders. Francis

Hele goede service en prachtige bomen

Wij hebben 2 x gebruik gemaakt van de aanplant service. 1 treurwilg en 1 Japanse notenboom. De mensen zijn super aardig en doen netjes hun werk. En stipt op tijd, dat is ook heel fijn

Goede communicatie, je kan makkelijk je leverdatum aangeven. Bomen zijn netjes geleverd met eem duidelijke aanplantinstructie. Kortom perfect!

Mooie bomen!

Fijne mensen met kennis van zaken. Wij zijn erg tevreden met de nieuwe aanplant. We krijgen ook veel complimenten van buurtbewoners.

snelle service

snelle service en goede prijzen. zeer correcte afhandeling en een duidelijk plant instructie erbij

Snel besteld, vriendelijk geleverd

Veel keuze mooie bomen, overzichtelijke site. Wij kochten wat grotere bomen wat echt een meerwaarde was. Bestelling loopt super vlot, de tracking verloopt onwijs goed waardoor je op de 2 minuten weet wanneer je de voordeur moet opentrekken voor levering. Twee super vriendelijke jonge gasten die alles netjes hielpen dragen. Ps: de plantpakketjes met palen en aarde zijn echt wel heel makkelijk. PPS: nogmaals fijne ervaring om vriendelijke mensen bij levering te krijgen ipv de standaard koerier ervaring!

Goede levering

Zeer goeden levering

Het klopt

Alles loopt soepel. Zorgvuldige vriendelijk bezorger. Planten zouden meer vertakt mogen zijn

Prettig communicatie, duidelijk in levering, prettige bejegening door de persoon die mijn boom kwam leveren. Zeer tevreden.

Zeer vriendelijke medewerker, dacht met ons mee over juiste plaatsing van de boom.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk