Super bezorgd , netjes, op tijd, tijdschrift erbijen hulp artikelen, allemaal keurig, heel tevreden ik zou bomenbezorgd altijd adviseren!

Duidelijke communicatie

Mooie planten

Goede service en snelle bezorging

Na bestelling vond de bezorging al met een week plaats. Ik had gevraagd om de aanplantservice. Die kon helaas op de bezorgdag niet plaatsvinden i.v.m. ziekte van de desbetreffend medewerker. Jammer, maar begrijpelijk. Gelukkig werd er snel met mij een ander moment voor de aanplantservice ingepland, dit kon binnen een week na de bezorging van de bomen.

Betrouwbare leverancier.

Alles is goed geregeld. Van de orderbevestiging tot en met de levering. Ook de bestelde bomen zagen er goed en perfect uit.

Top organisatie en zeer behulpzaam

Top georganiseerd en zeer behulpzaam. Mooie steeneiken in leivorm geleverd. Al zeer ontwikkelde bomen.

Betrouwbaar

Leveren volgens afspraak, mooie producten die netjes gebonden zijn, duidelijke website om je keuze te maken en goeie track en trace. Je weet precies waar jullie zijn en hoe laat de bezorging komt. Je krijgt ook een folder met uitleg over hoe je je struiken het best kan planten. Goed geregeld allemaal.

Topper

De vriendelijke bezorger leverde de planten in de achtertuin en hij hielp om de planten op de juiste plaats te zetten.. De planten zijn van goede kwaliteit en na 3 weken zie je dat ze al aangeslagen zijn. Het is fijn dat ze de bomen en struiken precies in mijn verlofdagen konden bezorgen.

Prima geregeld, mooie bomen en fijn personeel!

perfecte communicatie , snelle levering en mooi product

Zeer duidelijke omschrijving ontvangen , hoe te planten. prima service en snelle levering. zijn nu benieuwd naar het groeiproces

Supersnel , goed product

Prijs / kwaliteit perfect en snelle en vriendelijke levering.

Zeer vriendelijk

Eerlijke en betrouwbaar, We hebben zelf telefonisch contact gehad en waren zeer zeer vriendelijk. De bomen en haag waren zoals beschreven. Heel correct! Zal deze site zeker in 8 houden

Snelle levering en goede kwaliteit.

Raad iedereen aan om een bestelling te plaatsen.

Goede service!

Beetje later geleverd dan voorzien, maar men heeft mij op de hoogte gebracht dat het wat langer ging duren. Verder alles geleverd zoals afgesproken. Enkel nu nog wachten dat onze notenboom in de was raakt.

zeer goed

Voordat ik mijn bestelling plaatste van de amberboom wilde ik eerst nog een aantal dingen weten. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en het personeel was vakbekwaam. De boom werd bezorgd door een deskundige medewerkster op het afgesproken tijdstip. De boom ziet er goed en mooi verzorgd uit.

Mooi product, goede klantenservice. Goed geleverd

De meerstemmige sneeuwbal ziet er goed uit. Klantenservice is snel en denkt goed mee. Goede uitleg krijg je meegeleverd. Logistiek top geregeld.

Op verkeerd adres bezorgd.

De bestelling is op het verkeerde adres bezorgd. Bomenbezorgd heeft wel achterhaald op welk adres maar ik moest het zelf gaan ophalen. Als compensatie een cadeaubon ontvangen.

Super snel

Top levering en super snel. Dame verricht top werk. En de prijzen zijn formidabel

Prima prijs/kwaliteitverhouding en super klantvriendelijk

Prima prijs/kwaliteitverhouding en super klantvriendelijk

Mag ik 6 sterren geven?

Ruime keuze op de website, betaling, levering alles zéér vlot. Levering spreekwoordelijk aan de achterdeur. Stoer en gezonde bomen aan faire prijs. Geen idee hoe jullie nog kunnen verbeteren? Doe vooral zo verder!

Perfecte communicatie en service

Perfecte communicatie en service

Koop uw boom bij bomenbezorgd.nl

De bestelling van mijn leiboom (olijfwilg) ging zeer eenvoudig (wel even gebeld of ie idd op voorraad was). De levering was conform afspraak en met de track/trace van de bestelling kon ik exact zien hoe laat de boom werd afgeleverd. De kwaliteit van de boom voldoet aan mijn eisen. Ook de 2 palen en de zak met voeding werd keurig meegeleverd. Al met al een reden om de volgende keer weer voor bomenbezorgd.nl te kiezen

Zeer tevreden over de dienstverlening

Mijn bestelling werd netjes geleverd. En ook heel snel. En nu hopen dat de planten het goed gaan doen

Keurig bedrijf

Voor de 3e keer bomen besteld keurig geleverd en snel ook het plaatsen van bomen was keurig

Top en snel geregeld allemaal.

Snelle en goed verpakte bezorging. Met handleiding voor het planten er bij. Vriendelijke bezorgster. En je wist precies hoe laat de bezorgster er zou zijn.

Mooie struiken, prima levering.

Drie 'krentenboompjes' besteld. Na drie dagen werden ze bezorgd. Super vriendelijke bezorger. Ik hoop dat de struikjes nu snel uit gaan lopen!

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk