Boom werd mooi op tijd geleverd, met alle toebehoren.
Beste John, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Vooraf werden de nodige afspraken zeer transparant en duidelijk gemaakt. We ontvingen tijdig een document met de nodige instructies voor het planten, met de nodige uitleg erbij. De dag van de levering kan je de chauffeur zeer goed volgen via de track and trace. Je ziet precies waar hij zich bevindt, hoeveel klanten er nog voor jou op de planning staan en een tijdslot van aankomst dat zich na elke klant weer wat aanpast zodat je een zeer duidelijk beeld krijgt van wanneer je de chauffeur kan verwachten. Enorm handig! Wij waren zeer tevreden!
Beste Inne, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
voldoet aan mijn verwachtingen
Beste Henk, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Eenvoudig om te bestellen; levering volgens afspraak. Top !
Beste Flip, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Goede informatie over het product en kwalitatief goede producten.
Beste Heer/Mevrouw, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Zeer mooie vijgenboom, super snelle levering en super vriendelijk!
Beste Katleen, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Communicatie was top. Tijdstip van levering kon je gemakkelijk volgen en was correct. Zeer vriendelijke chauffeur.
Beste Kenny, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Communicatie over bezorging is goed. Aanplantinstructie was handig en compleet. Al Met al doet bomenbezorgd wat ze beloven.
Beste Sabine, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Klantenservice, levering, aanplanten, boom .. alles prima in orde!
Beste Nancy, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Lieve meneer die de je ook nog helpt om alles goed te doen
Beste Brigit, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
De tuinartikelen doen het goed.
Beste Edward, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Het gehele proces van bestellen tot en met aflevering is uitstekend bevallen en heel goed te volgen. Wat er gebeurd na je bestelling t/m aflevering. De bezorger kun je volgen tot op de seconde nauwkeurig. Het gehele plaatje 'klopt'. Het belangrijkste, de bomen en planten zijn prachtig.
Beste Henk, Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! π We doen ons best om elke bestelling zo goed mogelijk te verzorgen en het is fantastisch om te horen dat je daar zo blij mee bent. Heel veel plezier met je boom en dankjewel voor je mooie woorden! π±β¨ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Een boom besteld deze werd binnen een week geleverd. De bezorger bracht hem zelfs naar de achtertuin. Boom ziet er goed uit.
Beste Maarten, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Niks op aan te merken. Prima dienstverlening. Simpelweg wat besteld, product is zoals verwacht/aangegeven. Levering is netjes zoals afgesproken
Beste Stefan, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Zie boven
Beste Petra, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Beste Kari, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Net als de vorige keer een prima exemplaar.
Beste Piet, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Adviseur heeft een mooi boomtype geadviseerd en de bezorging was snel en plaatsing was vriendelijk en vakkundig gedaan.
Beste Rogier, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Bestelling geplaatst en daarna verliep alles vlot en vanzelf, super! Tevens een aardige bezorger!
Beste Sarah, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Goede levering, goede kwaliteit! En praktisch.
Beste Petra, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Correct en tijdig geleverd. Steeds goed op hoogte gebleven waar de chauffeur met de geleverde bomen was. Net en correct afgeleverd. Bomen konden geleverd worden zelf tot naast de tuin.
Beste Huub, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Snelle bezorging en vriendelijk aan de deur. Bomen doen het goed!
Beste Michael, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Tegenvaller, hopelijk overleeft de boom het nog. Het aanplanten en de service eromheen was verder prima.
Beste Karin, Vervelend dat je niet helemaal tevreden bent! Dankjewel voor je terugkoppeling! Jammer om te horen dat het even een tegenvaller is, maar we hopen ook dat de boom zich snel goed herstelt π±. Zoals besproken, kijken we graag samen met je mee naar de verdere ontwikkeling van de boom. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het aanplanten en onze service. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Het ging niet goed met de boom die we kregen. Het probleem werd keurig opgelost,we kregen een nieuwe boom,deze ziet er goed uit en volop in blad. We zijn erg blij met de nieuwe boom en ook met deze firma,
Beste Heer/Mevrouw, Wat jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens was. Dat is natuurlijk niet hoe we het graag zien! Inmiddels hebben we opnieuw contact gehad om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Hopelijk kunnen we het snel naar tevredenheid afhandelen! π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Boom kwam aan in slechte conditie,met afgebroken takken,een paar verfomfaaide blaadjes. Een zielige boom.Contact opgenomen,moesten afwachten,kwam wel goed. De boom is tot nu toe niet bijgekomen. Wij vinden dit geen goede service en boom was ook niet goedkoop. Jammer. Wij hopen op een beter contact.
De hagen en planten staan prachtig in de tuin, er waren twee plantjes die de reis niet overleeft hadden. Dit is snel en netjes opgelost.
Beste Heer/Mevrouw, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.