Boom werd mooi op tijd geleverd, met alle toebehoren.

Vooraf werden de nodige afspraken zeer transparant en duidelijk gemaakt. We ontvingen tijdig een document met de nodige instructies voor het planten, met de nodige uitleg erbij. De dag van de levering kan je de chauffeur zeer goed volgen via de track and trace. Je ziet precies waar hij zich bevindt, hoeveel klanten er nog voor jou op de planning staan en een tijdslot van aankomst dat zich na elke klant weer wat aanpast zodat je een zeer duidelijk beeld krijgt van wanneer je de chauffeur kan verwachten. Enorm handig! Wij waren zeer tevreden!

ben tevreden

voldoet aan mijn verwachtingen

Prima levering, keurig volgens afspraak.

Eenvoudig om te bestellen; levering volgens afspraak. Top !

Kwaliteit, op tijd geleverd en voorzien van goede informatie.

Goede informatie over het product en kwalitatief goede producten.

Zeer mooie vijgenboom, super snelle levering en super vriendelijk!

Uitstekende service

Communicatie was top. Tijdstip van levering kon je gemakkelijk volgen en was correct. Zeer vriendelijke chauffeur.

Nette levering, mooie boompjes

Communicatie over bezorging is goed. Aanplantinstructie was handig en compleet. Al Met al doet bomenbezorgd wat ze beloven.

Klantenservice, levering, aanplanten, boom .. alles prima in orde!

Lieve meneer die de je ook nog helpt om alles goed te doen

De tuinartikelen doen het goed.

Het gehele proces van bestellen tot en met aflevering is uitstekend bevallen en heel goed te volgen. Wat er gebeurd na je bestelling t/m aflevering. De bezorger kun je volgen tot op de seconde nauwkeurig. Het gehele plaatje 'klopt'. Het belangrijkste, de bomen en planten zijn prachtig.

Goede en snelle levering

Een boom besteld deze werd binnen een week geleverd. De bezorger bracht hem zelfs naar de achtertuin. Boom ziet er goed uit.

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken. Prima dienstverlening. Simpelweg wat besteld, product is zoals verwacht/aangegeven. Levering is netjes zoals afgesproken

Alles verliep vgls afspraak. Dakboom zag en ziet er nog steeds goed uit.

Zie boven

Super service en kwaliteit

Netjes afgeleverd

Net als de vorige keer een prima exemplaar.

Goed advies en perfecte levering

Adviseur heeft een mooi boomtype geadviseerd en de bezorging was snel en plaatsing was vriendelijk en vakkundig gedaan.

Bestelling geplaatst en daarna verliep alles vlot en vanzelf, super! Tevens een aardige bezorger!

Goede levering en kwaliteit

Goede levering, goede kwaliteit! En praktisch.

Goede verzorgde levering.

Correct en tijdig geleverd. Steeds goed op hoogte gebleven waar de chauffeur met de geleverde bomen was. Net en correct afgeleverd. Bomen konden geleverd worden zelf tot naast de tuin.

Cornifeer en citroenboom

Snelle bezorging en vriendelijk aan de deur. Bomen doen het goed!

Boom is na 1 dagen al bruin

Tegenvaller, hopelijk overleeft de boom het nog. Het aanplanten en de service eromheen was verder prima.

Vriendelijk,

Het ging niet goed met de boom die we kregen. Het probleem werd keurig opgelost,we kregen een nieuwe boom,deze ziet er goed uit en volop in blad. We zijn erg blij met de nieuwe boom en ook met deze firma,

Snelle levering en prachtige planten

De hagen en planten staan prachtig in de tuin, er waren twee plantjes die de reis niet overleeft hadden. Dit is snel en netjes opgelost.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk