Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. De kwaliteit is uitstekend. De prijs is ook redelijk. Ik heb al zes bomen in mijn tuin geplant. Er komen er nog meer.
Beste Kenan, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling! π³ Dat je al zes bomen hebt geplant Γ©n er nog meer komen, maakt ons ontzettend blij. We doen ons best om altijd kwaliteit en een goede prijs te bieden, dus fijn dat dat voor jou klopt! We kijken ernaar uit om je ook bij je volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Alles volgens afspraak, prima boom vriendelijke jongeman die de boom plante.
Beste Paul, Wat fijn om te lezen dat alles volgens afspraak verliep en dat je tevreden bent met de boom! π Ook leuk om te horen dat onze medewerker zo vriendelijk was tijdens het planten. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe aanwinst! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Boom besteld bij dit bedrijf, maar bij levering bleek het een lange tak. U begrijpt wel thuis gebleven ect. Direct retour meegegeven met de koerier. De koerier was daar niet zo blij mee ook en liet dat merken. Voor de zekerheid het bedrijf direct een mail gestuurd met de mededeling dat de tak retour komt en de koop maar te ontbinden. Na mail terug van bedrijf dat de tak weer was ontvangen zouden ze dit gaan regelen. Bedrijf zou de terugbetaling in orde maken, maar tot op heden is dat nog niet gebeurt. Qua service zijn ze goed bereikbaar en zijn de intenties prima. In de praktijk heb je er alleen niet veel aan. En al die bomen bij elkaar geperst op een wagen te zien werd ik ook niet vrolijk van. Achteraf bleek dit hetzelfde bedrijf waar we vorig jaar een conifeer hadden besteld. Die was na een aantal maanden ook kassiewijne.
Beste Angelica, Bedankt voor je uitgebreide feedback en dat je dit met ons deelt. We vinden het heel vervelend om te horen dat de boom bij levering anders leek dan je had verwacht. De boom wordt altijd netjes geleverd in een net om transportschade te voorkomen, maar we begrijpen dat dit er soms uit kan zien als een lange tak. Het spijt ons dat dit voor verwarring heeft gezorgd en dat de terugbetaling nog niet zo snel is afgerond als zou moeten. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk in orde te maken. We waarderen je geduld en de tijd die je hebt genomen om ons te laten weten hoe het voor jou is gegaan. We nemen je opmerkingen over het vervoer en de kwaliteit serieus en gaan hier intern mee aan de slag om onze service te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip. Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Eerste boom geleverd zoals afgesproken en hij doet het goed, dus een tweede besteld
Beste Rudi, Wat fijn om te horen dat de eerste boom goed is aangeslagen en dat alles volgens afspraak is verlopen! π³ Dat je nu ook een tweede hebt besteld, zegt voor ons alles dank je wel voor het vertrouwen. We hopen dat ook deze boom net zo mooi zal groeien en bloeien! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Vaste klant. Top levering en service
Beste Stefan, Dank je wel voor je fijne woorden over onze levering en service. We doen elke dag ons best om alles soepel en met zorg te laten verlopen, en het is superfijn om te merken dat dat opvalt. We kijken ernaar uit om je ook bij een volgende bestelling weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Elke keer opnieuw alles dik in orde!!!!service is goed,prijzen zijn goed, communicatie verloopt uitstekend, kwaliteit van producten is uitstekend, transport en de daarbij horende zorg is om stil van te worden....Dit hebben wij in BelgiΓ« niet....ik ben klant voor het leven en al die mij volgen zullen er geen spijt van krijgen!Doe zo verder en tot de volgende keer,grtjs Sammy Van Campenhout
Beste Sammy, Dank je wel voor je mooie woorden over onze service, kwaliteit en zorgvuldige levering. Dit soort berichten geven ons enorm veel energie om elke dag weer ons best te doen. Wat geweldig dat je ons ook aanbeveelt aan anderen dat waarderen we enorm. We kijken ernaar uit om je snel weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl ππΏ
Laurierstruiken besteld en laten plaatsen bij onze stacaravan. De medewerkers geven helder advies over wat en hoeveel te bestellen. Daarnaast goed overleg over uiteindelijke leverdatum en aanplanten. Goede prijs/kwaliteitverhouding en binnen 1.5u stond de hele haag! Nu afwachten of de struiken goed wortelen en groeien maar daar hebben we alle vertrouwen in.
Beste Jacqueline, Wat leuk om te horen dat jullie tevreden zijn over het advies, de communicatie Γ©n de aanleg van de haag bij jullie stacaravan. We doen ons best om alles soepel en duidelijk te laten verlopen, dus het is heel fijn om te lezen dat dat gewaardeerd wordt. We duimen mee dat de laurierstruiken mooi aanslaan met een beetje zorg en liefde komt dat vast helemaal goed! πΏ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl ππΏ
Snelle levering leuke boom vriendelijke bezorging
Beste Francis, Wat leuk om te horen, dank je wel! π Fijn dat de boom in de smaak valt en dat de bezorging zo vriendelijk verliep. We wensen je er heel veel plezier mee en hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Heel erg mooie boom! Boven verwachting, super
Beste Bart, Wat leuk om te horen! π€© Fijn dat de boom zelfs boven verwachting is dat maakt ons blij! π³β¨ Bedankt voor het delen van je ervaring. Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl π
Goede service en vriendelijke bezorging. Een paar bomen bleken de verkeerde maat te hebben, maar de bezorger heeft deze direct weer meegenomen β top opgelost! Klantenservice was goed bereikbaar en ik kon meteen een nieuwe bestelling plaatsen. Al met al een prettige ervaring.
Beste Tara, Bedankt voor je fijne review! π Wat goed om te horen dat de bezorging vriendelijk verliep en dat het probleem met de verkeerde maat direct is opgelost πβ . We streven ernaar om snel en servicegericht te handelen, dus fijn dat je dit zo hebt ervaren! π¬π³ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl π
Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen. Goede instructies. Daarnaast leverden ze bij mij een mooie kwaliteit aan bomen.
Beste Robbert, Wat fijn om te lezen! π Duidelijke afspraken, goede instructies Γ©n mooie kwaliteitsbomen dat is precies waar we naar streven π³πͺ. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl π
De kwaliteit van de bomen is maar af te wachten. De bomen zijn in onze voortuin op het gras gelegd/gegooid. We waren gewoon thuis, niet eens aangebeld. Van twee van de vijf bomen was de kluit uit de pot en was maar een heel klein kluitje. Dus wat daar mee gaat gebeuren, weet ik niet.
Beste Andre, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons heel erg om te horen dat de bezorging niet naar wens is verlopen en dat je je zorgen maakt over de kwaliteit van de bomen. We vinden het belangrijk dat onze klanten hun bestelling in goede staat ontvangen en dat de levering netjes verloopt. Het is niet de bedoeling dat de bomen zomaar op het gras worden gelegd zonder dat er is aangebeld. Dit nemen we dan ook zeer serieus en we gaan dit intern onderzoeken. Wat betreft de kluiten: soms kan het gebeuren dat door het vervoer de kluit beschadigd raakt, maar dat moet uiteraard niet zo klein of beschadigd zijn dat het risico op uitval groot is. We willen graag met je meedenken om dit zo goed mogelijk op te lossen. Zou je ons een paar fotoβs kunnen sturen van de bomen en de kluiten? We horen graag van je, zodat we dit samen kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Wat een deceptie. Bomenbezorgd.nl presenteert zich als een professioneel bedrijf, maar in werkelijkheid lijkt het meer op een vaag online platform dat simpelweg bomen inkoopt op bestelling en vervolgens een paar ingehuurde ZZPβers zonder enige achtergrondinformatie op je erf afstuurt. Bij mij ging werkelijk alles mis: De bomen die geleverd werden, waren niet het formaat dat was beloofd. Alles wat ik zorgvuldig besproken had met de adviseur die bij mij thuis langskwam, bleek totaal niet gecommuniceerd te zijn met degene die de bomen kwam plaatsen. De plaatsers zelf hadden geen idee wat de bedoeling was en kwamen letterlijk βeven wat bomen plantenβ zonder enig plan of voorbereiding. Ik heb uiteindelijk wel geld teruggekregen voor de verkeerde bomen, maar dat heeft veel te lang geduurd. Ondertussen zit ik nog steeds zonder de juiste bomen en met frustratie en verloren tijd. Het is mij werkelijk een raadsel hoe dit bedrijf zoveel positieve recensies heeft gekregen. Mijn ervaring was het tegenovergestelde van professioneel of klantgericht. Conclusie: totaal onprofessioneel, slechte communicatie, lang wachten op restitutie, en absoluut geen regie over het proces. Een dure les. Nooit meer.
Beste Ben, Wat jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens was. Dat is natuurlijk niet hoe we het graag zien! We nemen even contact met je op om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Hopelijk kunnen we het snel naar tevredenheid afhandelen! π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Onze eerste boom hebben we in November gepland maar deze sloeg, ondanks alle tips, niet aan. De boom is door bomenbezorgd vervangen. Supersnel geleverd en aangeplant. Inmiddels kijken wij uit op een prachtige boom. Dankjewel!
Beste Pauline, Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen, ook toen de eerste boom niet aansloeg! ππ± Supersnel vervangen en opnieuw aangeplant dat is waar we voor gaan! ππ¨ Geweldig dat jullie nu kunnen genieten van een prachtige boom en dat alles zo goed is verlopen. Dankjewel voor het vertrouwen en jullie mooie terugkoppeling! ππ Geniet ervan en we staan altijd voor jullie klaar! πΏβ¨ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl πΏ
Het bestellen en aanplanten ging vrij vlot. Een van de bomen leefde niet meer bij levering en werd vervangen door een andere zieke boom. Niet tevreden met de kwaliteit van de bomen
Beste Luuk, Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit van de geleverde bomen niet aan je verwachtingen voldeed. Dit is zeker niet hoe wij het willen! We nemen dit heel serieus en zouden graag persoonlijk contact met je opnemen om dit samen op te lossen en ervoor te zorgen dat je alsnog tevreden bent. πβοΈ Bedankt dat je dit met ons deelt, we hopen snel van je te horen zodat we het kunnen rechtzetten! π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl πΏ
Hele goede service, de boom is netjes en op tijd afgeleverd en er zit een duidelijke instructie bij. Ik schrijf niet vaak een review maar deze organisatie verdient zeker een compliment!
Beste Julia, Wat ontzettend fijn om zoβn mooie reactie te ontvangen! ππ We vinden het geweldig dat je de service, nette levering en duidelijke instructies waardeert. π¦π Dat je niet vaak reviews schrijft en toch de moeite neemt om ons een compliment te geven, betekent heel veel voor ons! ππ Heel veel plezier met je boom en hopelijk tot een volgende keer! πΏβ¨ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl πΏ
Heel mooie Chinese waaierpalm geleverd gekregen. Stipt te volgen levering. Zeer vriendelijke koerier. Daar ik op het moment van ontvangst alleen thuis en hoogzwanger was, was het voor mij moeilijk om de boom in ontvangst te nemen. Dit was voor de koerier geen enkel probleem en hij plaatste de boom met plezier zo diep als mogelijk in onze carport. Werd erg geapprecieerd!
Beste Sofie, Wauw, wat fijn om te lezen! π Een mooie Chinese waaierpalm, stipt geleverd en met een vriendelijke koerier die nΓ©t dat stapje extra zet daar doen we het voor! ππ We vinden het geweldig dat onze koerier je zo goed kon helpen, zeker in zoβn bijzondere situatie. Heel erg bedankt voor je mooie woorden en geniet volop van je nieuwe aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl πΏ
De bomen die wij hebben besteld zagen er keurig uit. De bezorger was ook erg bereid om de bomer keurig af te leveren
Beste Henry, Wat fijn om te horen dat de bomen er keurig uitzagen bij aankomst! πΏβ¨ We besteden veel zorg aan de kwaliteit, dus dat doet ons goed om te lezen π Ook mooi dat onze bezorger behulpzaam was bij de aflevering klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel! ππ Heel erg bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met de bomen! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl πΏ
Mailtjes worden snel en vakkundig beantwoord en er wordt meegedacht. Levering is goed te plannen en men houd zich hier ook aan Levering zelf vlot en vriendelijk. Bomen zelf goed verzorgd enlekker vochtig bij de kluit. Supper
Beste Jean-Paul, Wat een fijne terugkoppeling, dankjewel! π¬β¨ Goed om te horen dat onze communicatie als vlot en vakkundig is ervaren we denken graag met je mee! π‘π© Fijn ook dat de levering soepel en volgens afspraak verliep, en dat de bomen in goede, frisse conditie zijn aangekomen π³π§ We wensen je veel plezier met de nieuwe aanplant en danken je voor het vertrouwen! ππΏ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl πΏ
Alles snel geregeld en de boom is precies wat we besteld hebben.
Beste Esther, Wat fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en dat de boom helemaal aan de verwachtingen voldoet! π³β We doen ons best om alles soepel en volgens afspraak te laten verlopen super dat dit ook zo is ervaren! ππ¦ Bedankt voor je vertrouwen en geniet van je mooie boom! ππ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl πΏ
Mooie boom. Netjes aangeplant Vriendelijke, hulpzame bezorger Aan te bevelen.
Beste Heer/Mevrouw, Wat fijn om te horen! π³β¨ Bedankt voor je mooie woorden. Super dat je tevreden bent over de boom Γ©n over het aanplanten. π Onze bezorger doet altijd zijn best, dus fijn dat dat is opgevallen! ππ¦ Dankjewel voor de aanbeveling dat waarderen we enorm! ππ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl ππΏ
Gemakkelijk besteld, snelle levering en hele mooie bomen. De levering was perfect te volgen, wist precies wanneer hij zou aankomen. Keurige aardige jongeman die de bomen kwam afleveren.
Beste Heer/Mevrouw, Wat een mooie review, dankjewel! ππ Fijn dat het bestelproces soepel verliep en dat je blij bent met de snelle levering Γ©n de prachtige bomen π³β¨ Goed om te horen dat je de levering zo nauwkeurig kon volgen en dat onze bezorger een goede indruk heeft achtergelaten daar worden wij ook blij van! πππ Veel plezier met je nieuwe aanwinsten in de tuin! πΌπΏ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl ππΏ
Bij het bestellen werd ik vriendelijk geholpen en begeleid. Ook tips ontvangen betreffende extra voeding voor het planten enzo. De levering zou tussen 06:00 uur en 09:00 uur plaatsvinden. In mijn beleving is een en ander gedropt en niet afgestemd waar een en ander geplaatst zou kunnen worden. Prijs kwaliteit verhouding is prima!
Beste Heer/Mevrouw, Wat jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens was. Dat is natuurlijk niet hoe we het graag zien! We nemen even contact met je op om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Hopelijk kunnen we het snel naar tevredenheid afhandelen! π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl ππΏ
Mooie boom, precies wat we besteld hadden, heel stipt geleverd. Top!
Beste Jaap, Wat fijn om te horen dat de boom helemaal naar wens is! π³π We doen ons best om alles precies zo te leveren als beloofd en het is geweldig dat dat ook zo is ervaren! Dankjewel voor je mooie woorden en veel plezier met de boom! ππβ¨ Met vriendelijke groet, Dominique Klantenservice Bomenbezorgd.nl πΌ
Veel keus ! Makkelijk besteld en snel bezorgd. Vriendelijke chauffeur en zo blij met mijn leilindes.. Top !!!
Beste Esther, Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je leilindes! π³π Fijn dat je onze ruime keuze, het bestelgemak en de snelle bezorging waardeert. Ook leuk om te horen dat de chauffeur vriendelijk was ππ. Heel veel plezier met je nieuwe bomen! Mocht je nog vragen hebben, staan we natuurlijk voor je klaar πΏ. Met vriendelijke groet, Dominique Klantenservice Bomenbezorgd.nl πΌ
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.