Topservice!

Altijd fijne en goede producten. Zelfs als je belt willen ze hetgeen waarvoor je belt opsturen zodat je het zsm in huis hebt….

Goeie sokken

Sokken zijn mooi en stevig. Precies wat ik zocht voor mijn kleinzoon in zijn laarsjes

De bestelling, levering en producten beantwoordden helemaal aan mijn verwachting

Ik ben heel tevreden over mijn bestelling

Goede ervaring

Ik bestel panty's voor mijn moeder, tante en mijzelf bij Corry kousen en sokken. En iedereen is er blij mee!

Perfecte kwaliteit, prijs en snelle levering

Voor de eerste keer een transactie met Corry Kousen gedaan ten volle tevredenheid. Dus een aanrader. Als mijn huidige voorraad bijna op is, ga ik weer in contact treden met CORRY KOUSEN.

Snel geleverd en het was goed allemaal

het was snel geleverd en netjes ingepakt. ik kan weer effe vooruit.

erg goed

goed,snel

Snel en accuraat

Snel en wilde een verandering in mijn opdracht nog snel aanpassen

Zoals het hoort

Ik bestel hier regelmatig. De bestelling komt altijd keurig aan.

Prima kwaliteit

Goede ervaring. Opgehaald op de markt en dan betaal je geen verzendkosten, goede service. Ook wilde ik toch een paar in een andere maat en omruilen was geen probleem.

perfect

Perfect maar hebben jullie deze ook nog in een lichtere uitvoering aub ?Minder dikke dan wil ik die ook wel Mvg Christine

Niets geleverd gekregen !

Op 7 augustus een paar Spaanse huissloffen besteld. Zouden 8 augustus geleverd worden. Tot nu toe nog steeds niets binnen. Op de mail wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet opgenomen. Ik vrees dat ik ben opgelicht !.

Vertrouwde online winkel

Ik heb graag de traditionele wollen sok. Corry Sokken heeft de Stapp Malmo in de online winkel. Bestelling en leverantie is goed in orde. De sok gaat lang mee. Attentiepunt blijft de maataanduiding: Mijn schoenmaat is 44, ik gebruik de kleinst leverbare sokkenmaat 41-42 en deze zit nog wat ruim.

Goed, snel en accuraat

Al meerdere keren bestelling geplaatst en perfect uitgevoerd; foutje van mij: er zijn sokken bij waarvan de bovenste rand een dun maar vernijging elastiek bevat.

Omdat ik de steun pantys niet meer op de regionale weekmarkt kan kopen, op zoek gegaan om deze via deze website te bestellen. Jammer dat ik deze niet per 10 stuks kan bestellen, scheelt in de verzendkosten.

Heerlijke sloffen!!!

Ik ken de sloffen van Intratuin, bij Corry had ik 2 paar voor de prijs van IT. Snel en netjes opgestuurd. Als ik nieuwe moet weet ik waar ik moet zijn……

Niet duur en snel.

Lage verzendkosten. Ophalen in de regio Apeldoorn en Deventer op verschillende locatie is nog goedkoper. Kwaliteit van de sokken is goed. Zitten goed en werken beter dan sneaker sokjes etc.

geen

na 5 dagen heb ik nog steeds niets ontvangen dus ik heb geen review.

Aanrader

Goede spullen en snelle levering!

Goede medewerking

Op de side even moeilijk te bestellen. Na hulp was alles duidelijk. Behulpzaam geholpen.

Snelle levering Snelle en vriendelijke afhandeling van gemaakte fout Dus gewoon prima ......

Twee keer een bestelling geplaatst. Geen problemen. Snel en netjes afgehandeld. Ik zou zeker weer bestellen.

Zeer tevreden met mijn sokken

Zeer goed dank u voor de service

super maat en kwaliteit

vandaag geleverd, morgen in huis. Top

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn