Echt super

Hier kun je alles krijgen wat kousen betreft, welke kleur panty of welke dikte. goede kwaliteit en de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en denken met u mee.

Zeer snel verzonden! Mooie items! Perfect!

Goede kwaliteit

Telkens goed!

Snelle verzending, lage prijzen, goede kwaliteit.

Ze passen!

Na lang zoeken panty's gevonden die passen ;bij Corry kousen.En de volgende dag in huis Ik blijf klant!

Uitstekende.

Service en levering uitstekend.

Was volledig naar mijn zin

Corry Kousen/Sokken heeft volledig aan mijn verwachtingen beantwoord: de juiste artikelen geleverd, goed verpakt, op tij ,geleverd, compleet en van goede kwaliteit.

Naadloze sokken niet altijd goed

Ik bestel altijd de bio katoen naadloze sokken, het lijkt erop dat ze deze keer toch bij de bovenkant teen aan elkaar gemaakt zijn. Dat voel ik en ervaar het als hinderlijk.

Blij met mijn nieuwe sokken, eindelijk kwaliteit!!

Is zeer goed

Snel geregeld, goed geluisterd e. Goede adviezen. Prettig feholpen

Goede kwaliteit sokken.

Handige site, fijne sokken die jaren mee gaan. Ik koop hier antislip sokken voor mijn peutergroep zodat de kinderen niet uitglijden. Al vier jaar lang wordt er vrolijk op rond gerend en nu pas begint de eerste slijtage zichtbaar te worden. Daarom nu nieuwe erbij besteld, voor de peuters en mijzelf! Snelle levering. Netjes verpakt

Goede kwaliteit, snelle bezorging.

Nvt

Snelle levering alleen jammer dat het pakket achter de bloempot was neer gezet

Snel netjes en goed

Goede site Netjes en snelle levering Fijne kwaliteit

Had wat ik zocht

Alles was prima in orde, netjes verpakt. Zal zeker nog eens bestellen.

Vlotte levering en verhouding prijs/kwaliteit in orde.

Voor herhaling vatbaar,

Mooie kousen.

Mooie kousen. Goede kwaliteit en goede prijs. Alleen jammer dat het 3 dagen duurt voor het geleverd wordt.

Prima kwaliteit van hetgeen besteld en geleverd is.

Degelijke kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Wat er aangegeven werd is ook keurig netjes geleverd.

Snelle verzending Leuk extra'tje vanwege de pasen. En goede kwaliteit sokken!

Snel en goed!

Super aardig en hulpvaardig aan de telefoon en erg snelle verzending.

Goede service, snelle verzending

Ik wacht altijd tot de paaskorting. Maar heel fijn bestellen, het wordt snel verzonden en er is veel keus.

100% tevreden

Geweldig correct, voor mooie prijs, snel in huis!

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn