Hele fijne huissokken!

Mijn zoontje is gehandicapt dus sloffen zijn raar en hij houdt ze niet aan. Ooit jaren geleden deze nopesokken gekocht en daar was hij heel erg blij mee. Voor hem is het een teken gewonden dat hij thuis blijft en nergens heen hoeft. Ooit oranje sokken gekocht dus nu heten alle sokken: "oranje sok". Dat is zijn codenaam voor zijn sloffen. Inmiddels zijn we al 20 paar sokken verder en draagt het hele gezin ze.

Prima service en snelle levering

Goede sneaker sokjes en blijven goed zitten! Jammer van de hoge verzendkosten. Zou makkelijk in een envelop passen ipv in een doosje wat het duurder maakt.

zeer correct afgehandeld

Draag al meer dan 30 jaar de sokken van Corry Kousen en sokken eerst kochten wij ze op de markt in Epe nu online besteld en zeer correct af gehandeld

Goede draag comfort

De Panty kniekousjes dragen heerlijk met die comfort band, en mijn man heeft die katoenen kniekousen die ook goed zitten

Prima afgeleverd

Voor herhaling vatbaar

Heel blij mee.

Eindelijk een sok zoals de beschrijving het zegt.

Goede snelle levering.

Ondersteunende kniekousen in de kleur graffiet bioj de Hema niet meer in de collectie, bij Corrie´s kousen voor en mooie prijs!

Goede webshop en kwaliteit

Prima kwaliteit en snel in huis.

snelle service

snelle service en goede kwaliteit van de geleverde sokken

Niet helemaal tevreden

Sloffen zijn minder stevig dan gedacht

Goede kwaliteit.

Fijn dat ze zowel op de markt staan als een webshop hebben.

Snelle en goede levering. Snel reactie na communicatie. Echt top.

Steengoed

Op tijd geleverd

Mooie producten voor een goede prijs

Ruime keuze panty's en sokken. En ook snel in huis.

Fijne sokken

Snelle levering en fijne sokken! Er stond geen voelbare naad in de omschrijving, ik twijfelde nog maar gelukkig is de naad inderdaad niet voelbaar of storend voor mijn dochter.

Snel en goed

Zeer tevreden met de snelheid van levering en met wat ik besteld heb.

Mooie sokken

Snelle verzending , fijne sokken!

Goede service en kwaliteit

Duidelijk website en het bestelde lag klaar in de marktkraam.

Fijne Marianne panty, correcte levering

Een goed adres voor het kopen van panty's.

Fijn product en zeer tevreden

Het word steeds complexer om panty's te kopen. Gelukkig stuitte ik op uw bedrijf en heb online besteld. Tevreden over de levering en kwalitite.

goed zoals het hoort , prima

zie boven

Makkelijk, duidelijk en snelle levering.

Product goed te vinden, duidelijk en makkelijk te bestellen en af te rekenen. En een gked product geleverd.

Wollen kniekousen besteld. Zitten perfect en voelen heerlijk zacht. Kniekousen zijn sowieso moeilijk verkrijgbaar, maar Corrie Kousen had ze dus wél. En veel goedkoper dan elders. Maar de kwaliteit is absoluut prima! (Gratis tip: wollen sokken eerst even koud wassen voor de 1e x dragen.)

super

goede kwaliteit en pasvorm, snel geleverd!

heel goed

voldoen prima