Niet helemaal tevreden

Sloffen zijn minder stevig dan gedacht

Goede kwaliteit.

Fijn dat ze zowel op de markt staan als een webshop hebben.

Snelle en goede levering. Snel reactie na communicatie. Echt top.

Steengoed

Op tijd geleverd

Mooie producten voor een goede prijs

Ruime keuze panty's en sokken. En ook snel in huis.

Fijne sokken

Snelle levering en fijne sokken! Er stond geen voelbare naad in de omschrijving, ik twijfelde nog maar gelukkig is de naad inderdaad niet voelbaar of storend voor mijn dochter.

Snel en goed

Zeer tevreden met de snelheid van levering en met wat ik besteld heb.

Mooie sokken

Snelle verzending , fijne sokken!

Goede service en kwaliteit

Duidelijk website en het bestelde lag klaar in de marktkraam.

Fijne Marianne panty, correcte levering

Een goed adres voor het kopen van panty's.

Fijn product en zeer tevreden

Het word steeds complexer om panty's te kopen. Gelukkig stuitte ik op uw bedrijf en heb online besteld. Tevreden over de levering en kwalitite.

goed zoals het hoort , prima

zie boven

Makkelijk, duidelijk en snelle levering.

Product goed te vinden, duidelijk en makkelijk te bestellen en af te rekenen. En een gked product geleverd.

Wollen kniekousen besteld. Zitten perfect en voelen heerlijk zacht. Kniekousen zijn sowieso moeilijk verkrijgbaar, maar Corrie Kousen had ze dus wél. En veel goedkoper dan elders. Maar de kwaliteit is absoluut prima! (Gratis tip: wollen sokken eerst even koud wassen voor de 1e x dragen.)

super

goede kwaliteit en pasvorm, snel geleverd!

heel goed

voldoen prima

goede voorlichting en dito service

sinds ik in den vakantie in contact ben met corry kousen ( op een markt) bestel ik speciale kousen bij deze firma. De service en leveringen zijn vlot en lopen prima tot tevredenheid.

Prima product en snelle levering

Prima product en snelle levering

Ben zeer te vreden

Prima sokken mar niet geschikt voor mijn voeten

Uw sokken voldoen aan de door u gegeven omschrijving; ze hebben voor mij echter een nadeel en dat is de elastische boord die de bloedsomloop van mijn been stagneert; sorry, het proberen waard, maar voor mij niet geschikt.

vlotte levering

perfect geholpen

Toppie sokken, prima service!

Ik gebruik al enige jaren dezelfde toppie sokken, altijd prima op tijd geleverd. Kortom aanbeveling.

Majo's, sokken e.a.

De laatste keer Marianne majo's besteld. Eigenlijk zijn we altijd tevreden. We halen er veel. Thermo handschoenen, leggings etc. Veel van Marianne. Wat ons betreft een aanbeveling.

Vlotte levering, grote keus en artikelen zijn netjes verpakt!

Vlotte levering en artikelen zijn netjes verpakt!

Helemaal perfect

Een no-nonsens bedrijf. Kom je er niet uit? dan bel je gewoon even en je wordt netjes en vakkundig te woord gestaan. Mooie aanbiedingen, vlotte bezorging. Ik bestel hier altijd mijn panty´s, Leggings en sokken

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn