Goede ervaring

Ik kon mijn bestelling bij Corry voordeliger kopen dan elders, werd goed op de hoogte gehouden van het verzend- en leerproces en had na 2 dagen mijn product in huis. Top dus!

Snelle levering goed product

Snelle levering!

Snelle levering, niet duur en een mooi product!

Fantastisch!

Snelle keurige levering vd bestelling. Al vaker besteld en steeds dezelfde goeie service.

Alles snel geregeld en kwaliteit is top

Heerlijke warme sokken van goede kwaliteit met goede antislip

Ik bestel elk jaar sokken voor het hele gezin. We dragen ze allemaal met groot plezier!

Keurig netjes verpakt Sokken van goede kwaliteit Zitten heerlijk

Prima producten, snelle levering en goede service!!

Prima producten. Snelle levering.

Panty's zijn stevig

Er komen niet snel ladders in de panty's.

Kwaliteit en service zijn top

Elke keer als ik sokken of kousen nodig heb ga ik kijken bij Corry kousen. Daar vind ik altijd waar ik naar op zoek ben. De bestelling heb ik dan de volgende dag in huis. Top!

Fijn geholpen, mooie panty

Het lukte eerst niet om te bestellen op de site, dus heb een contactformulier ingevuld. Kreeg gelijk een reactie of ik ze wilde bellen. Heb het na het telefoontje nog een keer geprobeerd en toen lukte het wel. De mooie panty snel in huis. Goede kwaliteit.

Super snel bezorgd

Gewoon goed

Snelle levering, fijne sokken

Fijne huissokken voor de kinderen besteld. 2 jaar geleden ook gekocht, maar die zijn nu wel echt te klein. Maar mooi gebleven ondanks veel wassen en in de droger. Daarom dit jaar opnieuw besteld. En als deze niet meer passen, bestellen we gewoon nog eens!

Top, netjes verpakt.

Mijn ervaring met jullie is bijzonder goed. Afrekening verliep goed en het product dat geleverd is is uitstekend. Dank

Geweldig!

Netjes en snel bezorgd!

Super snelle levering, goed kwaliteit!

Snelle levering en goede producten

In een woord top!

Fijn!

Bestelling is snel verwerkt. Product is goed. Wat wil Je nog meer

Fijne site

Snelle levering. Goede prijs

prima webshop!

voor het eerst kousen besteld, snelle levering, gewoon top! ik zal zeker vaker hier bestellen!

Gezocht, gevonden en goede kwaliteit

Alles is goed geregeld kopen leveren en prijs✅

Snel en goed geleverd

Prima ervaring

Prima!!

bestelling wordt correct en zo snel mogelijk afgehandeld

goede service en snelle, correcte levering

Tijdens onze vakantie op de Veluwe kwam ik in contact met Corry kousen op de markt in Putten. Ik was al geruime tijd op zoek naar geschikte sokken met zachte boord i.v.m. minder goede bloedsomloop en vond de juiste sokken bij de marktkraam van Corry. Na voorlichting enkele paren aangeschaft die prima voldoen en sindsdien vaste afnemer.

We hebben al regelmatig iets besteld. is goed en snel in huis.

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn