Snel en duidelijk

Alles kritiek thuis gebracht..mpantys sokken koussen

Lekker warme antislipsokken

Antislipsokken. Lekker warm en veilig.

Goede kwaliteit/prijs verhouding en snelle verzending.ng

Prima ervaring, ook met ruilen is het goed geregeld!

Ruime keuze, snel geleverd

Top kwaliteit

Super kwaliteit en zeer snel bezorgd

Snelle bezorging, prachtige kousen, top!

Marianne panty`s zijn mooi en de kwaliteit is heel goed, zowel in de dunnere(15) als de dikkere(35/60) soort.

Zowel op de markt als zeker online,uitstekend!!

Weten heel goed wat ze verkopen. Welk materiaal het beste is. Tel ondersteuning is top. Snelle en nette levering

Gehele bestelling correct en supersnel geleverd,

Goede producten en snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit! Dank

Blij met de snelle levering

Duidelijke website, goede kwaliteit en snelle levering, super!

snelle levering en prima kwaliteit

snelle levering en prima kwaliteit

Mooie degelijke sloffen

Ik heb deze keer sloffen besteld en dikke panties. De sloffen zien er echt degelijk en warm uit. Altijd tevreden!

Mooie sokken, vlotte levering.

Goede kwaliteit sokken. Sokken zonder naden. Vlotte levering.

Super kwaliteit en super service!!

Positief

erg goed

Dit zijn top kniekousjes, ik draag ze al jaren, en de kleur zilver is fantastisch. past bijna overal bij. groet, Nora Bottenheft

altijd prima

ik bestel al een aantal jaren mij super panties bij Corry Kousen. Altijd keurig op tijd geleverd en top kwaliteit

Helemaal top

Goede producten, snelle levering

Duidelijke voorraad, snelle verzending

Helemaal super en goede kwaliteit, mooie dikke katoenen sokken met veel anti slip dotjes. Ook heel duidelijke voorraad aantallen per kleur - HEEL HANDIG.

uitstekend

Snelle levering en zeer netjes verpakt.

goed site en perfecte levering

super goede ervaring. iedereen aan te raden

ik weet het niet meer

ja, ik had jaren achter elkaar noorse sokken stapp narvik maat 41-42 en nu heb ik eens een keer malmö gekocht. ik vind ze te groot en daarom heb ik ze (één paar)in de droger gedaan na het wassen. ze zijn nog steeds te groot. dat is jammer, want ik heb 10 paar gekocht. eigenlijk wil ik het liefst weer stapp narvik terug. wellicht kan ik ze omruilen in goed overleg, want ik wil dolgraag 10 paar stapp narvik terug. die zitten tòch het lekkerst. ik hoop dat u mij tegemoet kunt komen, want ik heb er geen plezier van en dat is niet goed.

Kwalitatief prima artikelen met correcte levering.

Goede site met duidelijke uitleg. De levering was conform en de artikelen waren evenzo.

Altijd fijne sokken!

Mijn zoon draagt al sinds hij kan lopen beenspalken, en daar moeten goede kniekousen onder. De Yellow Moon sokken zijn de enige goede sokken die daar onder kunnen. Altijd snel en netjes ingepakt geleverd door Corry, zo blij mee!

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn