uiterst tevreden. Zowel over het product als de levering.

Een makkelijke manier om een goed product te kopen. Goede website. En vlotte levering.

mooie kwaliteit

bestelling ging snel op de post en dus snel ontvangen, goede kwalitieit

Precies wat ik altijd wil, en op tijd bezorgd.

Hele fijne plek om kousen te bestellen

Prima geregeld

Nette afhandeling en heel fijn dat ik op deze manier bij jullie kon kopen.hopenlijk mogen jullie snel weer met de hele kraam op de markt staan!

Snel verzonden

Prima product , als omschreven. Snel verzonden

Heel fijn dat je de panty’s en sokken kan afhalen in Apeldoorn.

Altijd super geregeld!

Altijd gezellig om er panty’s en of sokken te halen! Zijn altijd in voor een praatje en verkopen goede kwaliteit!

Goede service. Snel in huis. Mooie panty’s

Fijne ervaringen al meerdere keren

Heel fijn!

Fijn dat er wordt meegedacht, even gecheckt of iets klopt bij de bestelling. En snel afgeleverd, zowel op de markt als thuis! We hopen ook sowieso dat het weer snel kan op de markt zelf, bij de kraam!

Service is altijd hoog

Service is altijd hoog. Deze mensen werken hard voor mijn tevredenheid. Echt super

Goede mogelijkheid om te bestellen via de website en snelle verzending of ophaal afspraak!

Weer top geregeld!

Zo als vorige snel in huis TOP!

Wordt netjes geholpen en goed materiaal.

Gezellige mensen, altijd tijf voor een praatje en leveren goede spullen.

Supersnelle levering

Precies wat ik wou hebben netjes verpakt en snel geleverd zal zeker vaker bestellen !!

Goede warme sokken

Snelle goede service

Super verzorgde levering

Fijn dat ik deze internet bestelling kon plaatsen. Normaal kocht ik de panty kousen op de markt. Helaas, is nu alles even anders.

Perfect!

Veel keuze en ruime voorraad. Snelle levering. De producten zijn van goede kwaliteit.

niet helemaal het zelfde

Wij hebben de volgende sokken besteld Heren Thermo "HEAT KEEPER" sokken Wij gingen af op de afbeelding op de web pagina dit merk hadden wij al en zijn hier tevreden over. bij de levering kregen wij inderdaad de sokken maar van een ander merk en deze kwaliteit was iets minder dik. hebben ze wel gehouden maar de volgende keer toch maar weer in de winkel jammer.

Goede levering

Nette prijs, prima product, snel geleverd!

Alles goed.

Geweldig gedreven, enthousiast, vriendelijk, netjes, goede service en oplossingen gericht.

Goede service en goed advies

Snelle en goede service Groot assortiment, goede prijskwaliteit verhouding

Goede kwaliteit

Snelle bezorging

Ze zien er perfect uit en passen goed

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn