Vlotte bestelling, bezorging Tevreden over wat we bestellen

Top service. Goede kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden

Snelle levering, hulpvraag uitgebreid beantwoord

Een zaak met prima kousen/sokken en dito service.

We kopen al jaren sokken ed bij Corry sokken op de markt. En nu in Corona tijd leveren ze via hun website. Met steeds weer uitstekend advies.

Ik kon eerst niet vinden wat ik zocht. Na een belletje werd ik fijngeholpen.

Leuke willen kindersokken.

Super leuk die sokjes. Nadeel is wel dat de wol snel Slijt en dun wordt. Inherent aan wol. Wel jammer. Snel en goed geleverd.

Superfijne sokken, voor een goede prijs en zeer snelle levering.

Ik zou er zo weer bestellen.

Snelle levering, prima sokken met goede antislip.

Mooi product

Wineblush panty kousjes gekocht, 15 denier. Prachtige, natuurlijke kleur. Heel tevreden over, voor onder pantalons om witte enkels van een mooie natuurlijke kleur te voorzien.

Veel keus, snelle service

Goede kwaliteit en fijne en snelle service

Elke keer top!

Slofsokken voor mijn kinderen besteld. Prima kwaliteit voor een prima prijs. Ook de merino wollen sokken voor mijzelf bevallen erg goed!

Nog geen ervaring met de kwaliteit

Site zou iets gebruiksvriendelijker kunnen, maar desalniettemin zeer tevreden.

Altijd top service

Verschillende panty’s geprobeerd maar de panty’s van Corry kousen sokken zitten toch het beste en dat voor een leuke prijs

Super snelle en correcte levering! Dikke duim!

Ik bestel online doordat Corry kousen en sokken niet op de markt mag staan. Ik ben vaste klant op de markt en die het daarom nu zo! Dikke duim voor de snelle en correcte levering!

Superservice

Ik koop altijd vaste producten op de markt bij Corry kousen. Helaas door covid nu moeten bestellen. Gelukkig snelle goede service. Blij dat die mogelijkheid er was.

Gewldige site

Goede afwikkeling van de bestelling

Voldoende

Er zat een paar bij met XXL en het patroon was anders dan bij XL terwijl de nummers van de panty wel gelijk was. De ruit bij XXL was veel groter. Verder was de bestelling goed gegaan.

Super geregeld!

Erg vriendelijke mensen! Altijd vrolijk

prime

zoals gezegd prima. Goed aanbod en snelle levering

Goede sokken en snelle levering

Goede sokken precies wat ik bedoelde

Snelle levering en snelle reactie

Fijn bedrijf koop er al jaren! Aardige medewerkers

Top service! Vriendelijk geholpen.

Snelle en goede levering.

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn