snel en goed

Ook tijdens de corona lock-down kon ik online bestellen en de bestelling de volgende dag op de markt in Nunspeet al ophalen. Gewoon super service en voor en goede kwaliteit en redelijke prijzen.

Prima website met kwaliteits produkten

Produkt zoals omschreven, snel verstuurd, duidelijke emails.

Goede kwaliteit

Panty's gaan niet gauw stuk

Voor een heel seizoen klaar

Snel geleverd en goede kwaliteit sokken en broekjes.

Duidelijke website en snelle levering

Ik ben heel tevreden met de kniekousen en fijn dat ze zo snel geleverd werden.

Uitstekend!

Groot assortiment Snelle levering Goede kwaliteit

Helemaal top

Kom er al jaren . Zijn heel klant vriendelijk ,hebben alle tijd voor de klanten ,nooit haast .Super tof stel ,daar ga je gewoon voor je plezier heen . En natuurlijk hebben ze leuke en goede kwaliteit spullen .

Prima kwaliteit voor mooie prijs

Snel thuis. Top!

Super top hoe alles wordt geregeld door dit bedrijf, ondanks alle coronamaatregelen

Gewoon toppers!! Ondanks al dat coronagezeik wat zij ook niet willen, maar waar ze wel mee zitten, is alles super geregeld. Alles is te bestellen en ze nemen het mee naar de markt. Geen verzendkosten, helemaal super!

Goede kwaliteit!

Bij Corrie krijg je altijd goed en betrouwbaar advies, goede kwaliteit en snelle levering

Perfecte service

Producten zijn keurig en volgens de juiste tijdsindicatie bezorgd. Snelle levering, netjes verpakt.

Altijd vriendelijk en altijd bereikbaar

Er is niets teveel , goede prijs kwaliteit verhouding Ik kom graag bij jullie aan de kraam of thuis

Gewoon prima

Goed bedrijf, goede kwaliteit

Geweldige service van gezellige mensen

Ik kom al jaren bij de kraam op de Eglantier. Je wordt elke keer fijn geholpen. Ze denken goed met je mee.

het is zorgvuldig gedaan

de bestelling is correct verzorgt en afgehandeld

Correcte en goede afwikkeling van mijn bestelling.

Prima service!

Duidelijke site en snelle levering. Kwaliteit van de kousen zijn prima!

Zeer goed ervaringen mee.

Doe al lang zaken met ze.

Snelle service. Bestelling was de volgende dag al binnen!

Keurig netjes verpakt. En de volgende dag al in huis. Top!

Bestelling stond klaar en was super

Super service

Hele snelle levering en goede website om te bestellen. Zeer eenvoudig.

Altijd goed

Klantvriendelijk, denkt mee, goede service, behulpzaam.

Voldoende keuze, snelle levering

Goede service voor mooie prijs

Mijn zoon is superblij met de skisokken. Hij draag altijd warme sokken als hij slaapt. Prachtige sokken voor een prachtige prijs.

Heerlijke sokken voor mn dochter

Ze glijdt niet meer uit ze zitten goed ze trekt ze ook niet elke keer uit als andere sokken haar voeten lekker warm. Min puntje is wel dat je schoenen met geen mogelijkheid aan krijgt

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn