Heerlijke sokken voor mn dochter

Ze glijdt niet meer uit ze zitten goed ze trekt ze ook niet elke keer uit als andere sokken haar voeten lekker warm. Min puntje is wel dat je schoenen met geen mogelijkheid aan krijgt

Altijd, zowel op de markt als online, goed geholpen. Website is duidelijk en de bestelling wordt snel afgeleverd en komt perfect verpakt aan.

Fijne sokjes

Heb de sokjes nog maar net maar tot nu toe bevallen ze goed,heb nog wel een klein beetje het idee dat ze iets zakken maar niet helemaal onder mijn voet.

Goede kwaliteit kinderpantys

Goede kwaliteit Mooie prijs Als vele besteld Aanrader

Sokken zijn voor mij iets te krap in omvang verder goede kwaliteit

Kousen zijn niet even breed en lang. Bezorging was perfect, zelden mee gemaakt.

Goede service , en beste kwaliteit , vriendelijkpersoneel en zeer geduldig en behulpzaam

Zeer tevreden en snelle levering!

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit-verhouding!

Mooie sokken., deze sokken waren overal 2 a 3 euro duurder dus ook nog de goedkoopste en super snelle verzending. Zal zeker in de toekomst onze sokken hier weer bestellen.

Goed geregeld!

Tot vorig jaar maart kocht ik graag sokken en panty’s op de markt bij deze kraam. Nu ik nieuwe sokken nodig had, heb ik ze online besteld, overzichtelijke webshop en goede service! Blij mee!

Goede levering, alles wat ik bestelt had werd geleverd

Top!!!!!

Spontaan meedenkend

Goede ervaring

Mijn moeder is moeilijk ter been. Door antislip sokken met supergrip kan zij zich perfect weer verplaatsen. Ze is hierdoor weer wat zekerder geworden Hartelijk dank hier voor.

Geweldig! Binnen 1 dag geleverd!

Snelle reactie gehad op mijn bestelling en in 1 dag bezorgd. Hartelijk dank!

Betrouwbaar

Snelle en correcte service. Fijn!

In één woord: goed

Ik koop normaliter op de markt in A’doorn Zuid. Nergens anders slaag ik zo goed!

prima sok maar met te strak boord

De sok zit goed op het loopvlak maar heeft een te strak boord als je de sok omhoogtrekt

goede producten, makkelijk besteld en een snelle aflevering, top gewoon

mijn ervaring met de eerste bestelling heb ik net hierboven gegeven.

Snelle service en klantvriendelijk.

Alles op de site was duidelijk aangegeven. Helaas had ik een verkeerde kleur besteld maar toen ik belde werd ik snel geholpen en het probleem snel aangepakt. Mijn bestelling kwam ook snel binnen zoals staat aangegeven op de website.

Prima, snelle levering. Goede prijs.

Duidelijke site.

Mooie sokken, goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Keurige verzending. Aanrader!

Zeer goede service

Staan zelfs in corona tijd klaar om mee te denken hoe kom je aan nieuwe sokken. Gewoon super

Makkelijke web site snelle levering

Zeker aanrader

Blij met de spullen snelle levering

Levering netjes, sokken top

Spoorbrugweg 25