Ja wat zal ik zeggen

Prijs was ernaar maar naar een dag al gaten in de sokken was zelfs voor deze prijs te veel

Snel besteld, snel geleverd, prima producten.

Positief

Helemaal tevreden

Een bestelling geplaatst, daarop kreeg ik duidelijke instructies via de mail waar de bestelling op te halen was. Het lag klaar op het afgesproken tijdstip, betaald en geregeld. Goede service.

Totaal tevreden over Corry Kousen

Alles verliep voorspoedig. Fijn persoonlijk contact gehad. Vlotte verzending, keurig verpakt.

Kwaliteit met snelle service

Prima sokken. Bestelling wordt snel en correct afgehandeld.

Snelle levering goede kwaliteit en prijs

Goede en vlotte afhandeling

Positief

Snel en goed geleverd

Snelle service, fijne sokken

Mijn kinderen zijn gek op de sokken “met bobbeltjes”. Ze zitten lekker, geven veel grip en zijn ook nog eens lekker warm. De service was goed en de verzending erg snel.

Perfecte elasticiteit en kleur

Zeer goed aansluiting en maat ook en de gevraagde kleur ook

prima service

geweldig!

ik zou deze winkel absoluut aanbevelen, heb hier hele goede ervaringen mee, en ben zeer tevreden met mijn bestelling!

Veel keus, mooie kwaliteit en prima service!

Prima sokken, prima service.

Prima sokken, prima service.

Heel fijn

Overzichtelijke site, producten komen overeen met omschrijving en foto's. Mooie prijsjes.

Mooie producten, prima prijs, prima service

Online shop voor onder andere Bamboe sokken, prima kwaliteit en super snelle verzending. Goede persoonlijke service, aanrader!

Super sokken

Hele fijne antislip sokken voor mijn kleine kinderopvang. Lekker warm en leuke kleuren. En ook snel in huis.

In 1 keer goed geregeld en op tijd thuis bezorgd bedankt

De afspraak goed nagekomen dat is tenminste service

ruim assortiment, overzichtelijke site

Goede overzichtelijke site

Goede service en snelle levering

I`m happy

I`m very happy with warm gloves for my 3 year old son. It`s not so easy to find good quality and size for a small child, but I`ve found them here.

Snelle levering, prima kwaliteit sokken. Voor herhaling vatbaar.

Duidelijkheid over de bestelling

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit.

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn