Prima geregeld

Ben er blij mee,ik koop lokaal maar had niet gedacht dat heet ook met de markt zou kunnen Mijn dochter maakte mij er attent op.

Helemaal prima!

Goede prijs en snelle bezorging.

goede producten en snelle levering

hele snelle levering van fijne antislip sokken

Goed advies en snelle levering!

Goed advies en snelle levering! Als je een vraag steld, krijg je heel snel antwoord.

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit, top, snel geleverd

Uitstekende koop

De huissokken, die ik aanschafte, werden snel verzonden, zijn voordelig en van uitstekende kwaliteit. Corry Kousen & Sokken is een aanrader wat mij betreft.

Super snelle levering en goede kwaliteit

Fijne webshop! Super snelle levering en goede kwaliteit.

Keurig en snel afgeleverd

Snelle en keurige aflevering van sokken die een goede kwaliteit hebben.

Supersnel en netjes

Geen moeilijk gedoe, twee dagen na mijn bestelling zat mijn pakketje al in de brievenbus

Prima ondanks de sneeuw

Mooie webshop en goede service

Mooi en uitgebreid assortiment

Ik had er meer van verwacht

Sommige kousen in pakje zijn zo strak dat je ze amper kan aantrekken. Ik had van een webshop gespecialiseerd in kousen veel meer kwaliteit verwacht

Goed adres om je bestelling te plaatsen.

Snel mijn bestelling binnen, keurig verpakt. Goede service, bestel hier echt vaker!!!

GEWELDIG

Snelle service, en alles netjes afgeleverd.

Keurig geregeld alleen mis ik het persoonlijke contact van het markt bezoek in Nunspeet

Snelle levering, prima sokken

Prima sokken, fijne huisokken voor mijn kleine peuter. De volgende dag geleverd.

Prima sokken

Bestellen en levering ging heel gemakkelijk Kwaliteit is ook zeer goed, zal zeker nog eens gebruik maken van deze site

Super !

Goede prijzen, goede kwaliteit & echt snel in huis!

Super snelle service en goede kwaliteit.

Super snelle service en goede kwaliteit.

Snel kapot , wel snelle levering

Het touwtje was al binnen 1 week afgebroken van de wanten

Perfect!

Precies zoals beschreven en razendsnel geleverd tegen prima prijs!

Snelle service! Artikel top!

Ondanks de coronasituatie heb ik toch snel mijn artikel ontvangen. Kon het alleen niet gebruiken voor de fotoshoot. Maar mijn dochter is blij met de sokken.

Prima webshop!

Snelle en goede service!

Snel en precies zo als omschreven

Volgende dag had ik de bestelling in huis. Alles zat er in. Kwaliteit van de sokken is goed en precies zoals het staat omschreven.

Snelle correcte levering, van mooie sokken

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn