Goed advies en goede kwaliteit

Ik koop al verschillende jaren mijn sokken bij Corry Kousen Sokken. Ik heb lang gezocht naar sokken die mij niet afzakten over de voet. Na een lange zoektocht en veel frustratie kwam ik bij de website van Corry. Ik heb haar om advies gevraagd. Zij adviseerde me de Teckel met smalle schacht. Deze zakken inderdaad nooit af, zelfs niet wanneer ze oud en versleten zijn. Ik ben hier heel blij mee!! Sindsdien koop ik enkel nog mijn sokken bij Corry. Nu ook voor mijn kinderen. Het is een mooie kwaliteit voor een hele betaalbare prijs.

Goede service, goede kwaliteit!

Toen mijn bestelde kerstsokken niet direct leverbaar waren, kreeg ik meteen een zeer vriendelijk telefoontje. Er werd een alternatief geboden en gevraagd of een iets langere levertijd bezwaarlijk was. Zeer attent!

Perfect, niets op aan te merken!

Super snelle levering en super sokjes voor mijn 'paslopende' baby!

Fijne winkel waar ik graag koop

Na een heleboel sokken voor mezelf waar ik erg tevreden over was, nu sokken voor mijn man gekocht. Hij is er de koning te rijk mee, hele fijne sokken. Het enige wat ik jammer vind is dat het overgrote deel van de sokken met een motief is, terwijl ik alleen effen sokken wil.

Prima kwaliteit.

Prima is kwaliteit en goede service.

Goede Snelle Service

Eenvoudige website Snellle Service

ok

ok

Hele fijne sokken met echt anti slip! Bestelling is zoals verwacht en was snel binnen!

Snel..leuke prijs..goeie kwaliteit

goede levering

de levering kwam een dag later zoals gezegd en was goed

Mooie sokken, vlotte levering en keurig verpakt!

Mijn bestelling vlot in zeer goede staat ontvangen. Ondanks dat men duidelijk aan geeft dat het enige vertraging kan zijn in deze tijd. Waar voor je geld is hier zeer zeker terecht, goed materiaal, fijn te dragen.

Super aankoop!

De sokjes zijn helemaal te gek. Over andere sokjes gedaan en toen direct in de echte boerenklompjes. Ziet er schattig uit en lekker warm!

Super die naadloze sokken, blije kinderen

Mijn kinderen zijn erg blij met 'sokken zonder ribbeltjes'

Uitstekende service!

Goede prijs, netjes verstuurd, top!

Eindelijk blauwe panty kousjes! Snelle levering

Geweldige kwaliteit

Sokken zijn van een geweldige kwaliteit,levering was snel en goed verzorgd.

geweldig fijne kousen

alleen jullie kousen zitten naadloos fijn!

Snelle verzending, goede kwaliteit!

Snelle verzending, goede kwaliteit!

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze en snelle levering

Goede snelle service, prima kwaliteit voor betaalbare prijs

Heel erg tevreden

goede huissokken met noppen.

2 paar besteld, de volgende dag in huis. En goede kwaliteit. Mijn vriendin heeft ze dezelfde week ook besteld op mijn aanraden. Bestel zeker weer bij Corry, aanrader.

Goede kwaliteit goede service

Blij mee!

Fijne producten, goede en snelle levering.

De huis sokken met anti slip worden dagelijks gebruikt. Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit. Niet duur en snel bezorgd.

Heel positief ervaren!

Spoorbrugweg 25