Prima geregeld!

Bestelling kwam keurig thuis

Snelle levering, goed verpakt, prima kwaliteit sokken!

Goede prijs kwaliteit verhouding, kwaliteit sokken, netjes verpakt en duidelijke factuur.

Super ondernemer

Ik heb goede ervaringen met deze ondernemers. Eerst kon ik niet via hun site wat bestellen, 1 telefoontje en het is opgelost. Later bleek het bestelde te klein en kon snel retour doen en daarna goede afwikkeling van uit/terug betaling.

Snel geleverd!

Fijne sokken, precies zoals in de omschrijving was aangegeven. Snelle levering en het was een brievenbuspakketje dus hoefde er niet voor thuis te blijven. Wel vond ik de verzendkosten wat aan de hoge kant.

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Levering binnen 1 week. Tevreden

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik koop al jaren mijn sokken bij corry en dat bevalt goed dit doe ik omdat mijn zoontje en ik van naadloze sokken houden.

Super netjes verzorgd

Netjes verzorgd en ik kom zeker terug

Gewoon Top

Leggings besteld . Super goed en goede prijs blijven mooi ook na veel wassen. En snelle levering 👍👍

Prima kousjes, zitten erg fijn!

Kousenvoetjes besteld met siliconenrand, zitten perfect en zakken echt niet af. Snelle levering!

Goed bevallen

Was eerste keer dat ik besteld heb vond het super!!!

Uitstekend.

Al diverse jaren bestel ik sokken en sneakersokjes bij Corry Kousen sokken. De kwaliteit is uitstekend en de bestelling is binnen enkele dagen bij je thuis.

Ga zo door!

Zowel op de markt als nu online goede ervaringen. Wij hopen dat het spoedig weer op de markt zal zijn.

Ik geef een 10 prima kwaliteit vandaag besyeld morgen in huis

Heel goed, snelle levering, goede spullen.

Het was de eerste keer dat we er iets besteld hadden, maar goede ervaring mee. De levering was snel, de spullen goed! En zat er bij de bestelling een zakje met snoepjes voor de kinderen, erg leuk! Hartelijk bedankt nog! We zijn heel tevreden!

Geweldig!!

Super snel, ontzettend leuk om een zakje snoep tegen te komen😉, bedankt voor deze leuke verrassing! En, er was even twijfel over een artikel, na 1 belletje had ik keurig antwoord!! Dikke 10

Kousjes precies zoals op de website..goede communicatie via email..

Een woord, Geweldig !!!

- Sokken, bangelijk goed. - Levering, heel snel. - Leuk verassing bij mijn levering.

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Leuke attentie bij de geleverde bestelling. makkelijk gebruik van de site, en snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering

Kwaliteitsvolle, naadloze herensokken voor een matige prijs!

~Positieve ervaring~

Ik zocht korte witte leggings met een kanten randje. Deze vond ik bij Corry kousen sokken. En daar was ik heel blij mee! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle verzending. En als verrassing ook nog een zakje met lekkere snoepjes voor de kinderen.

Heerlijke sokken voor een mooi prijsje

Als ik sokken nodig heb, bestel ik ze bij jullie, fijne sokken, mooie prijs en snel in huis. Klasse

Super fijne Babysokken die niet afzakken

Ideale sokken voor je baby omdat ze niet afzakken en goede antislib grip hebben

fijn kort broekje voor onder een rokje

Fijne sokjes!

Altijd fijne sokjes, snelle levering!

Snel geleverd en goede kwaliteit van sokken .

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn