Vakmensen!

Nu ik ze op de markt moet missen, bestelde ik het bekende recept op de webshop. Het zoeken op de webshop vond ik lastig maar het is goed gekomen.

Uitstekende service!

De bestelling was snel binnen. Keurig ingepakt met een heerlijk zakje paaseitjes erbij. Bedankt!

Snel

Snel en goed

Vlotte zending. Mooie sokken.

Teensokjes besteld. Super kwaliteit voor een mooie prijs. Snelle verzending...

Prima, snel geleverd.

Kan nog niets over product zeggen, ik heb het nog niet gebruikt.

We bestelden 3 paar kniekousen, elk een andere kleur. Nu blijkt dat 1 paar echt anders is. Waar de andere paren nauwelijks naad op de tenen hebben (ideaal om de orthopedische schoenen van mijn dochter) heeft 1 paar wel een hele dikke naad. Dat is jammer. Verder tevreden. Blij dat we ergens uni kniekousen konden vinden. En de volgende dag al in huis.

super

duidelijke site, makkelijk te bestellen en te betalen, supersnelle levering binnen 1 dag in huis.

Goede website Snelle levering TOP

Snelle levering goede sokken

De sokken zijn erg mooie en van goede kwaliteit, daarnaast nog eens een snelle levering.

Snel

Super snelle levering en goede kwaliteiten

De levering duurde een dagje langer dan aangegeven, maar dat bleek te maken te hebben met het corona-probleem, waardoor ook Postnl vertragingen heeft. Toen ik hierover een mailtje stuurde, werd ik heel snel gebeld door de alerte klantenservice. De sokken: heel soepel en elastisch, maar ze knellen niet - zoals ook is beloofd. Enkele weken geleden bestelde ik "Diabetes-sokken" van Bamboo, Die knelden behoorlijk. Dat deelde ik mede aan het betreffende bedrijf, met foto's, maar tot op heden geen reactie van hen gehad. Nee, dan de service van "Corrie!". Ik zal foto's sturen om het verschil aan te tonen.

Geweldig lekker zittende panty kousen

voor deze geweldige kousen ging ik altijd naar de markt van Den Haag, nu via Corry Kousen besteld, snelle levering. Bedankt voor de goede service

Super snelle levering

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snel en goed!

Goed en snel, afterpay gaf de doorslag om juist bij Corry Kousen te bestellen.

Snelle levering en goede kwaliteit producten

De sokken, pantykousjes en panty’s van Corry werden snel geleverd. Mooi assortiment!

Makkelijk en snel

Veel keus, goed kwaliteit,snelle levering

Super bedrijf en snel bezorgt

Super snel bezorgd, goed verpakt. Correct op de hoogte gehouden wanneer het pakket verstuurd wordt en wanneer het wordt geleverd.

Alleen positieve ervaringen.

De verzending van Corry kousen gaat voor mij spoedig en correct!

Tijdige verzending. Product zoals verwacht.

Wat de grote maten betreft: prefect. Kwaliteit van de sokken ook goed. Kleuren ook goed. Altijd gekregen wat ik nodig had. Bestelling ging makkelijk en de bezorging zoals aangegeven. Dus heb ik niks te klagen over de service of de sokken.

Supersnelle en goede service

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Heerlijke sokken. Helemaal top!

Super. Snel en denkt mee.

We hadden met spoed kousen met rubberen zooltjes nodig voor moeder. Zonder die kousen kon zij niet lopen want schoenen kon zij niet aan. Dit ook aangegeven bij het bestellen. Sokken besteld en ze waren er de volgende morgen al. Superblij mee! Moeder kan weer rondwandelen.

correct uitgevoerd

Alles was keurig verpakt en werd op tijd aangeldverd

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn