Heerlijk warm

Prettige bedsokken. Iets strak over de voet. Wel goede maat.

Vlotte levering van een goed product

Product doet wat het belooft. Echt anti-slip sokken

perfect

binnen een paar dagen in huis

Na telefonisch gesprek prima geholpen panty boven de knie in 1e instantie niet kunnen vinden

Ook als er een foutje ingeslopen is, snelle afhandeling

alles ging bijzonder goed

goede keuze; prompte levering

Fijne winkel zowel op de markt als webshop, snelle verzending, goede service en hele mooie kwaliteit kousen, sokken en meer.

Zeer vlotte en correcte levering. 24 paar teensokjes besteld: netjes verpakt en goede kwaliteit. Fijn om dragen, blijven mooi zitten rond de voorvoet. Klaar voor de lente!

Geweldige Panty kniekousjes

Vind ze geweldig zitten knellen absoluut niet, Alleen vind ik zowel bij 20 Den: en 40 Den: de kleur naturel een beetje tegenvallen , Die van 40 Den: vind ik wat te donker en die van 20 Den: een beetje te licht, vr gr Geertje Etten

yellow moon sokken zitten fijn.

heb eindelijkweer yellow moon sokken gevonden. pasvorm is heel fijn. en de volgende dag al geleverd. dus goede service van Corry sokken.

keurig

telefonisch heel goed geadviseerd en de bestelling goed verzorgd en in no time in huis

zeer goed

Snel geleverd en nette service

Binnen een dag netjes geleverd. Goede service

Snel en goed gereageerd

Bestelling verliep prima, pakketje was snel in huis.

De kniekousen waren precies wat ik gehoopt had, zitten lekker, dus ik ga ze later nog eens bestellen.

Goed verlopen

Heel correct en snel afgehandeld

Heel fijn, snelle levering, goede kwaliteit

Snelle en juiste levering.

Prima.

Heel blij met mijn heerlijke wollen sportkousen en de snelle levering!

Merino sportkousen waren uitverkocht op de markt, gelukkig vonden wij ze bij Corry!

Snel geleverd volgens bestelling

Goede maat en pasvorm. Mijn moeder is er erg blij mee

Altijd alles correct Snelle levering Doet niet moeilijk als er iets terug gestuurd word Groot assortyment

Gewoon goed!

Product dat in mijn omgeving niet te verkrijgen is, besteld en kwam keurig bij mij aan.

Prima kwaliteit en goed service.

Nvt

Snelle levering, goed product