top

top product snelle levering

Fijne duurzame kousen

Kousen gaan lang. Ee enje krijgt geen zweetvoeten in me schoenen.

Super goed

De ene dag besteld de volgende in huis.

Kwaliteit

Kwaliteit voor een mooie prijs .. alleen de levering via post nl kwam pas dinsdag terwijl ze zelf via hun eigen app op zaterdag zouden leveren..

Leuke sokken, prima levering

Leuke sokken die net zo leuk zijn als happy soks, maar een stuk goedkoper

helemaal tevreden

tevreden met de kwalitijd en de correcte levering

alleen de vraag over de grijze sokken. deze zijn gespoeld voor we ze in gebruik namen en nu leek het alsof er allemaal bruine vlekken inzittten. hebben jullie dit vaker terug gekregen?

Zeer snelle verzending

Snelle verzending en goed product

Snelle verzending, goede service

Goede ervaring

Snelle en nette levering.

Leuke artikelen voor een goede prijs.

Prima Levering

Snel geleverd, product als in beschrijving, goede kwaliteit.

Snelle levering, alleen klopt de maat helaas niet

3 panty's besteld in dezelfde maat (ruim genomen). Helaas is 1 van de 3 panty's veel te klein, je moet echt heeeel dunne benen hebben om de panty aan te krijgen.

Sokjes lekker warm, voor mn moedertje van 86 jaar.

Prima !!!als je beld super vriendelijk

En heel snel thuis !!!

Prima geholpen.

Snelle afwikkeling.

Zeer snelle en correcte service, goede kwaliteit tegen goede prijs

Wij hebben voor heel de familie bio katoenen sokken besteld en zijn heel tevreden over de kwaliteit en het comfort ervan. Een vraag van ons werd direct beantwoord en de levering verliep volledig zoals afgesproken. Wij zijn enthousiast !

Geweldig.

Ik had al eerder een bestelling gedaan en Zocht iets wat niet meer online stond Een mail gestuurd en kreeg gelijk bericht dat ze gingen kijken of ze er nog aan konden komen dag later waren er nog 3 paar sokjes gevonden en heb ik ze gelijk besteld. Geweldig.

snel bezorgt en voor een goede prijs de sokken zijn van zeer goede kwaliteit ben erg tevreden

Prima levering

Snel geleverd en duidelijke website

Goede communicatie, ze waren op vakantie dus moest langer wachten op bestelling, maar dit was duidelijk gecommuniceerd. Levering volgens afspraak. Goede kwaliteit sokken .netjes verpakt en verzonden

Goede kwaliteit

Duidelijke site en snelle service

Makkelijk gevonden op de site, kwaliteit sokken en snelle service.

Zeer positieve ervaring

Kwaliteit 5* Snelheid levering 5*

Duidelijke omschrijving en correcte communicatie en levering

Het gekochte voldeed aan de verwachtingen en ook de communicatie betreffende het geheel was correct

zeer tevreden over de leggings

Zeer tevreden over de snelle levering. Over de bestelde leggings ben ik zeer tevreden

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn