Goede kniekousen voor 1 jaar.

uitstekend

Geachte M., De Panty's zijn perfect en de bezorging is geleverd volgens bericht. veel succes met uw zaken. de hartelijke groeten uit Maasbracht. E.Vrancken-Welters Molenweg 72a 6051 HK Maasbracht.

top levering

eerder dan afgesproken tijd mijn sokken. sokken zien er goed uit.

Pantoffelsokken.

In de herfst en in de winter is het heerlijk om lekkere antslip pantoffelsokken van Corry Kousen sokken te dragen.

helemaal top

het is een duidelijke site, ik heb snel kunnen vinden wat ik wou, en het werd netjes afgelevert. ook geen problemen met betalen, waar ik nog wel een tegen aan loop

Goede ervaring!

Mooie kniekousen en snel en netjes geleverd, prima!

Goede producten en snel geleverd!

Goede producten, faire prijs en snel geleverd!

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering, prima sokken

Helemaal top, lekker warme sokken!

Alles Snel en correct afgehandeld! Zeer tevreden en de kwaliteit van de Sokken zijn zeer goed.

super

duidelijke site, makkelijk te bestellen en te betalen, vriendelijk te woord gestaan bij vragen en goed hulp geboden, snelle en nette aflevering

Snelle verwerking van bestelling

Belangrijk om een account aan te maken. Dan kom je sneller bij de artikelen die je meestal bestelt.

Al jaren aan het klooien om mijn zoontje sokken aan te krijgen. 2 verschillende merken geprobeerd van hier, en de Teckel sokken wil hij nu niet meer uit. Gelijk bijbesteld :-)

topper en aanbeveling

Ik heb panty's besteld voor mijn schoonmoeder omdat er niks in ons dorp te krijgen is in grote maten, mijn schoonmoeder vind het fantastisch dat ik dat kan doen voor haar omdat ze zelf al ouder is en geen computer of internet heeft. de kwaliteit en prijs en het versturen gaat fantastisch en lekker snel dus dat is een dikke 10

Goed product, snelle levering

De sokken zijn zoals geadverteerd. Tevens waren ze er al de volgende dag (Black Friday besteld, gelijk zaterdag geleverd dus). De chocoladeletter was een leuke en lieve verrassing, aangezien ik eigenlijk niet aan het minimale bestelbedrag zat :)

Snelle levering, mooie prijzen

Leuke kerstcadeau's ingekocht.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Prima artikel, ziet er mooi uit.

Helaas iets vertraging ivm black Friday. Heel goed gereageerd op email en direct post.nl geraadpleegd. Vertraging lag dus niet bij dit bedrijf maar bij post.nl

primq

Zo besteld en zo afgelverd! Top!

netjes verzonden, prima kwaliteit.

Duidelijke site. Kwaliteit/prijs is prima.

Huissokken voor de kleinzoon

Snelle levering ook kleine maten in meerdere kleuren

Huis sokken voor de kleinkinderen.

Vlotte en probleemloze levering.

Goeie kwaliteit en niet duur!

Wollen baby sokjes, verrassend mooi voor die prijs!

Was netjes geleverd, en perfecte pasvorm.

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn