Koop hier al jaren,voorheen op de markt en verhuizing via de website. Goede kwaliteit ,snelle levering en prima service.

Snel en goed!

Snelle levering en goede sokken

Snelle levering, prima kousen

snel en goed !!!!

gisteren besteld en vandaag ontvangen

Goed en snel

Goede kniekousen en snelle bezorging en goed verpakt.

Prima sokken....en snelle bezorging.

Fantastische anti-slip sokken, binnen 24 uur geleverd!

Sokken besteld voor 9 mnd oude baby die steeds uitgleed bij staan aan de tafel, nu blijft hij tenminste staan! Meteen ook voor mijzelf en man een paar, lekker warm en stroef! Binnen 48 uur geleverd!

Altijd snelle levering.

Veel keus, goede omschrijving, snel geleverd.

Betaalbaar en nette levering

Prima ingepakt en informatie over levering

Grote keus!! Fijne panty's.

Ik ben blij met deze panty`s, mooie kwaliteit voor een nette prijs. Ze dragen heerlijk, verkrijgbaar in verschillende deniers.

Ideale antislip sokken peuter

Goede antislip sokken voor peuter. Ideaal ook voor kinderdagverblijf en snelle levering.

De bestelling is prima verzorgd en op tijd aangekomen.

Er is niets op aan te merken. De zending bevatte de bestelde producten in de juiste maat en kwaliteit en de verzending was volgens de toezegging.

Contact goed, correct en snel. Afhandeling bestelling keurig. Levering snel en volgens opgave. Artikel mooi en zo als beschreven.

Dik tevreden

Boven verwachting

Super!! Snelle levering

Makkelijk besteld en snel geleverd! Kids zijn blij met hun thermoleggings die ze in de winter gebruiken bij de voetbal.

Prima verzending,keurig ingepakt, mooi op tijd

Prima verzending ,keurig ingepakt ,mooi op tijd

Goede, duidelijke site door heldere foto's en omschrijving.

Ik was blij verrast dat de bestelling zó SNEL verstuurd werd! Top service 👍

Goede site met goede sokken!

Jaren lang sokken gekocht in ons dorp. Ineens niet meer leverbaar, maar gelukkig nog wel via de site van Corry kousen sokken. Snel geregeld en snel geleverd.

Goede sokken,

Goede sokken met anti slip. Goedkoop en snelle levering

De website voor betaalbare kwaliteit

Supersnelle levering van mooie en goede kwaliteit sokken. De site is overzichtelijk en je ziet ook gelijk hoe groot de voorrraad is. Een echte aanrader.

goede website,keurige verzending.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Fijne huissokken

Met de winter voor de deur was ik weer op zoek naar huissokken. Voor een mooie prijs erg fijne sokken gekocht, ook voor de kids!

Prima materialen en snelle en accurate service

Ik koopp al jaren mijn sokken bij corry kousen omdat ik Eco belangrijk vind. Ondertussen draagt ook mijn vriendin en haar zoon mijn sokken, dus tijd om bij te bestellen en nog nooit een tegenvallende ervaring gehad!

Fijne site, snelle levering!

Comfortsokken gekocht, nog niet aan gehad. dus daar kan ik nog niks over zeggen.

Spoorbrugweg 25

7321BL Apeldoorn