Goede kwaliteit, snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit, goede service, verzendkosten wel hoog.

Verzendkosten wel erg hoog

Eenvoudig en adequaat

Het bestelproces is eenvoudig en vlot. De verdere afhandeling is adequaat, goed en vlot verlopen. Produktkwaliteit is conform verwachting.

Snelle bezorging ons kleinkind is er super blij mee

Super snel levering erg blij! Had ze snel nodig ivm gebroken knie!

Snelle verwerking van mijn bestelling, andere dag al in huis! Goed verpakt en super product! Anti slip sokken voor onze dochter gekocht! 👍🏻😍

besteld en snel en correct ontvangen.

top winkeltje

ik ben al een poosje klant bij corry en ben zeer tevreden. de kousen en sokken zijn van een goede kwaliteit en de prijs is ook nog leuk. zelfs toen ik even belde voor advies werd er ruim tijd genomen en kreeg ik het advies waar ik iets mee kon. kortom mijn volgende bestelling aan sokken komt zeker bij dit winkeltje terecht

Slechte kwaliteit sokken.

Na het eerste paar een dag gedragen te hebben kwamen zowel links als rechts de eerste tenen er al door (gaten dus) in het tweede paar zat er aan een kant na het aantrekken al een klein gaatje en een ladder in. dit ben ik van andere sokken niet gewend en die kan ik maanden aan dus kom alstublieft niet met teennagels en zo. p.s. over de ,snelle verzending en afhandeling ben ik wel tevreden.

Snelle levering, goede kwaliteit, maar de sokjes zitten me wel een beetje te wijd.

Groot assortiment,goede kwaliteit en prijs,snelle levering!

Zeer prettig,alles is goed

Goede prijs, prima service!

Sokken die ik zocht besteld bij Corry, alles was op voorraad op zondag besteld en dinsdag al netjes in huis. Prijs eas goed, makkelijk te bestellen en betalen snel geleverd. Helemaal top!

Voor de 2e maal iets besteld en heel snel geleden.

Mooie kwaliteit

goede kwaliteit sokken ga verschillende soorten eerst uitproberen kan dan kiezen welke het fijnste zijn

Prima sokjes goede kwaliteit en snelle levering

Na het proberen van diverse sokjes zijn deze de eerste die ik bij het dagen niet onder de voeten heb zitten

Top sok/sloffen

Hele snelle levering. Blij met de antislip sokken/sloffen. Jammer dat ik maar 1 paar heb besteld....voor als het in de was moet. Goedkoop en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit panty's en leggings

Snelle levering, fijne website en goede kwaliteit

Uitstekende service.

Snelle levering en prima kwaliteit, kan niet beter.

prima ervaring,

snelle levering, sokken zijn prima!

Prima op tijd geleverd

Blij met Corrie Kousen sokken,

Kan niet zelfstandig winkelen dus voor online bestellen een prima optie,! En goede kwaliteit ooknog!

Werkelijk uitstekend!

Goed assortiment, vlotte levering en op (zeur)vragen komt onmiddellijk antwoord. Top!

Snelle levering , prima prijs : kwaliteit verhouding

Groot assortiment, snelle levering, prima service. Mooie prijs kwaliteit verhouding. Een echte aanrader

Snelle levering en ruim assortiment!

Werksokken die prima zitten en in de droger kunnen!

Goede en snelle service

Heel snel geleverd. Zeer tevreden