Super bedankt voor je leuke review! Er staan nieuwe producten op de planning, dus hou onze website zeker in de gaten! Groetjes team Creaplot!
Wat fijn om te lezen dat je helemaal blij bent je de SDX1250! En natuurlijk ook heel fijn dat je zo tevreden bent over alles, daar worden wij blij van! :) Groetjes team Creaplot
Wat leuk om je review te lezen! Daar worden we blij van :) Groetjes team Creaplot!
Hartelijk bedankt voor je review! Het was een kleine moeite en fijn dat alles zo snel op zijn plek was! Groetjes team Creaplot
Super bedankt voor uw positieve review! Groetjes team Creaplot
Hoi hoi, Super bedankt voor je review! Groetjes team Creaplot :)
Hoi hoi, Fijn dat we het zo snel konden oplossen :) Hartelijk bedankt voor je review, daar worden we blij van! Groetjes team Creaplot
Hartelijk bedankt voor de review! Groetjes team Creaplot :)
Hoi, Hartelijk bedankt dat je de tijd hebt genomen om je review achter te laten! Waarderen wij zeer! Groetjes team Creaplot :)
Bedankt voor de positieve review! Groetjes team Creaplot :)
Hoi hoi, Super bedankt voor je positieve review! Groetjes team Creaplot :)
Fijn dat u zo tevreden bent! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten :) Groetjes team Creaplot
Hoi, Super bedankt voor je positieve review. Groetjes team Creaplot :)
Wat een leuke positieve review! Super bedankt :) Groetjes team Creaplot
Super bedankt voor je positieve review, leuk om te lezen! :) Groetjes team Creaplot
Bedankt voor je mooie review, daar worden we blij van! :) Groetjes team Creaplot
Hi Anneke, Super bedankt voor je fijne positieve review! :) Tot een volgende keer, Groetjes team Creaplot
Hi Andy, Dank je wel voor je review :) Tot de volgende keer weer! Groetjes team Creaplot
Hoi hoi, Hartelijk bedankt voor je review. Groetjes team Creaplot
Bedankt voor uw positieve review. Helaas zijn kleuren inderdaad altijd afwijkend op beeldschermen waardoor dit nooit een 100% garantie is. Wij bieden ook kleurenkaarten en waaiers aan mocht u hier vaker tegenaan lopen. Groetjes team Creaplot
Hartelijk bedankt voor je positieve review! Groetjes team Creaplot
Hoi hoi, Wat leuk dat je eerste bestelling zo goed bevalt tot nu toe! Mocht je vragen hebben kan je ze uiteraard altijd stellen en we doen ons best zo snel mogelijk te antwoorden, ook kan je terecht bij onze facebookgroep :) Tot de volgende keer! Groetjes team Creaplot
Hartelijk bedankt voor je positieve review! Groetjes team Creaplot :)
Dank je wel voor je positieve review. Tot een volgende keer weer! :) Groetjes team Creaplot
Alles voor hobbyisten en startende bedrijven. Ons doel? Creatieve mensen helpen hun creativiteit te uiten door echt goede producten en een uitstekende service.