Goede kwaliteit producten en snelle levering

Bedrijf is snel duidelijk en goed

De service is geweldig niks op aan te merken

Altijd tevreden

Creaplot is altijd goed met uitlevering van de vinyl, ik heb 1x contact gehad omdat ik te weinig geleverd heb gekregen…. Dacht ik, ik kreeg keurig een mail terug dat verschillende kleuren vinyl in elkaar gedraaid zaten! Je snapt mijn gevoel wel, kon wel door de grond zakken!

Ruim aanbod, goede kwaliteit.

Keurig ingepakt

Toppie

Snelle en vlotte bestelling

Ik heb jullie doorgekregen van een ander bedrijf die enkel verkocht via btw nummer. Jullie hebben een snelle en vlotte bediening! Zeker de moeite waard om nog bij jullie te bestellen.

Zoals ik zei: prima

Goede en snelle service

Bestelling staat snel klaar en kan je snel ophalen of wordt bezorgd.

Folie snel ontvangen. Mooi van kleur. Pelt goed af na het oppersen

zeer snelle levering!

's middags besteld, de volgende dag al in huis! Top

Oke

Top bedrijf

Mooie prijzen, snelle service, vriendelijke mensen.

Makkelijke webshop, snelle en correcte levering!

Lekker snel geleverd!

Het fijne bij Creaplot is dat de beschrijvingen op de website duidelijk en uitgebreid zijn, en als je dan nog twijfelt je altijd even om raad kunt vragen. De bestelling werd supervlot geleverd! Dank!

Snelle levering voor een goede prijs

Alles naar wens, ik heb het materiaal wat ik nodig had bij hun gevonden voor een goede prijs en was snel in huis.

Fijn dat ik het kon ophalen in Veenendaal

Ik had flex bestel voor 12 uur en kon het diezelfde middag ophalen bij het magazijn! Top dat het kan.

uitstekend

duidelijke webshop, duidelijke communicatie snelle en correcte levering!!

Beter verpakken, folie is prima.

- stickerfolie is prima kwaliteit - het volgen van pakket is goed - verpakking pakketje is matig. De doos, verzonden door DPD heeft de verzending niet goed doorstaan. Was gedeukt en had kieren, waardoor je de folie kon zien. - mijn advies: beter verpakken!

Zeer snel in huis

Online besteld en betaald, volgende dag in huis.

Uitstekende service

Uitstekende service en snelle levering

Gewoon goed

Heb een workshop geboekt. Dat ging heel makkelijk.

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.