Voor de tweede keer zeer tevreden

Snelle verzending, goede service, netjes ingepakt. Mijn go-to website voor plotter materiaal!

Super snelle service

Een hele fijne ervaring word super geholpen altijd

Heel veel keuze en kennis

Overzichtelijke website en heel veel keuze. Daarnaast ook tevreden over de sevice.

Super service en heel snelle levering

Heel goede service ook als je vragen hebt worden deze meteen correct beantwoord , hier een heel tevreden klant.

Goede ervaring met een bestelling bij Creaplot

Leuke aanbieding en snel geleverd. 1 klein min puntje kreeg geen email bevestiging ook niet in de spamfolder. Na een mailtje naar creaplot snel reactie. Zou hier in de toekomt zeker nog eens bestellen

Zeer tevreden van Creaplot

Veel keuze, goede prijs, vriendelijke service en snelle levering.

Uitstekend geholpen

Topartikelen

Goede kwaliteit, snelle levering en makkelijk te verwerken materialen. Prijs kwaliteit

goede prijs, snelle levering!

eerste keer besteld bij creaplot. Prima prijzen en ook zeer snelle verzending. Bedankt! ik ga zeker vaker bestellen! :)

Heel erg goed

Overzichtelijke website, snelle service en goed verpakt

Super service

Ruime keuze uit materialen en merken en altijd snel geleverd voor een goede prijs

Zeer snelle levering van top producten. En heb je vragen dan mail je gewoon even met creaplot.

Altijd goed.

Als ik weer in het land ben bestel ik altijd bij Creaplot. Shoppen op hun site is altijd een genot.

Vlotte service

Vlot thuisgestuurd

Goed en snel

Vlotte site, alles makkelijk te vinden.

uitstekend

prima service, vragen worden snel en vakkundig beantwoord en de levering is goed verzorgd en ook snel.

goed en snel

De producten worden goed weergegeven op de website.

Zoals het hoort

Snelle levering, altijd voldoende stock

beste site

goede service

Great service! Geweldig!

Heel fijn bedrijf en mensen! My go to store every week!

Echt super goed

Bestel altijd me vinyl hier om alles te beplakken. Echt top kwaliteit

Super en geweldige webshop makkelijk in gebruik. Service is perfect.

Snel en goed!

De Flexfolie Calortrans Turbo werkt bijzonder prettig en goed! De verwerking en bezorging van mijn bestelling was ook heel snel.

Goede service en snelle levering

Goede service, snelle levering en scherpe prijzen

Gewoon geweldig!

Via de mail gevraagd of er iets op voorraad was en de volgende dag al netjes geleverd.

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.