Bestellingen worden snel geleverd. Als ik kan starten met mijn eigen bedrijfje ga ik zeker naar hun.

Super netjes en snelle bezorging

Fijne, overzichtelijke site, snelle reactie op de fb groep met een goed advies

Uitstekende service

Telefonisch goed geholpen. Zeer tevreden.

Snelle levering en telefonisch goed geholpen om probleem op te lossen.

top snelle levering en niet duur

snelle levering niet duur

Een goed programma,maar ik weet niet waar de gedownload artikel naar toe gaat als ik die heb gekocht in de winkel

Sublimatie mondkapjes

Snelle levering, prima prijs. Kwam wel in een megadoos tegen pakketkosten. Het had ook in een brievenbusdoosje gepast. Gaat me niet zo zeer om de kosten als wel om het milieu :) Verder alles snel geregeld, ook toen ik belde met nog een vraag over het product. Dikke aanrader!!

Snelle levering!

Makkelijk te bestellen via de site en snelle verzending!

Het enige minpunt is dat een door mij besteld artikel toch niet voorradig was, maar dit zal zsm worden bezorgd

Vlotte bestelling en levering

Een duidelijke webshop waar je alles goed terug kunt vinden en na enkele dagen had ik mijn bestelling al in huis gewoonweg geweldig!

Goede service!

Vooraf informatie opgevraagd over de plotter, het is toch een flinke aankoop. Elke vraag werd helder beantwoord en hielp mij goed in het maken van de keuze. Erg tevreden over deze service! De plotter en attributen werden vlot geleverd.

Zoals altijd, heel goed!

Snel ontvangen, aangenaam contact met creaplot.

Super snelle levering

Erg tevreden

Zeer tevreden over de services, ik had kapotte mokken ontvangen en na een belletje werd dit heel goed opgelost.

Vriendelijk

Creaplot, laagdrempelig, behulpzaam, vriendelijk. Duidelijke website

een firma met een super goede service

een firma met een super goede service

In deze corona periode,waar je bij alles online lang moet wachten. Behalve bij jullie.

Super goed

Super Mooie producten . Ik ben zo in mijn sas met de turbo flex .. geweldig . Al mijn scan n cut produkten koop ik bij creaplot.

prima!

Mijn bestelling was niet compleet en dat is heel snel en goed opgelost!

fijne spullen, helaas niet heel stevigverpakt

fijn dat er contact opgenomen werd over de levering, omdat 1 item niet voorradig was. de rest alvast vooruit gestuurd. helaas zat de doos slecht dichtgeplakt, waardoor de doos een stukje open was, maar ook de artikelen in de doos aan de binnenkant aan het tape vast zaten. de brochure is daardoor beschadigd, maar gelukkig de artikelen niet. volgende keer misschien iets zorgvuldiger verpakken?

Snelle levering. Alles heel correct verlopen

Snelle en correcte levering

Snel geleverd, keurig verpakt.

Voor de eerste keer dat ik hier iets heb besteld. Is snel en prima verpakt geleverd. Zeer tevreden.

Slecht

Pakketje was wel snel verstuurd alleen nooit aangekomen maar wel in de trace code word er gezegd dat hij bezorgd is maar niks. En dan ook nog eens compleet dicht dus niemand te bereiken. Had al gelijk gemaild maar tot heden geen reactie

Fijne webwinkel en snelle levering

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.