Helemaal top

Bestelling de ene dag geplaatst andere dag in huis. Echt super snel.

Voor het eerst een bestelling gedaan, er zat een mesje te weinig in. Ik heb gemaild en kreeg gelijk mail terug, de volgende dag was het mesje al in huis. Bestelling ziet er verder ook verzorgd uit en de verzending super snel.

super direkt bericht terug na 1 dag de bestelling

toppie

Tevreden

Erg tevreden en snel geleverd! Bedankt, ik heb ze nog niet kunnen testen maar als ze meevallen bestel ik zeker meer

Super service !

vandaag besteld, morgenvroeg in huis,

zeer goed

vandaag besteld, morgen in huis, geen gezeur, en volgens mij hebben jullie een van de beste pakketdiensten uitgekozen....als de tijd bestemd wordt, zijn de heren ook altijd op tijd en vriendelijk,...chappeau

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede producten Snelle service

Goede kwaliteit van producten. Goede product omschrijving. Snelle bezorging. Je wordt goed op de hoogte gesteld vanaf het moment van bestelling tot aan het leveren van je product aan huis. Ik ben zeer tevreden daarmee.

Super snel en kwaliteit

Super snelle en goede kwaliteit spullen. Werd door de klantenservice vriendelijk en adequaat geholpen!

vlotte snelle service

Vlotte snelle service met goede raadgever

Meedenkend en servicegericht bedrijf

Zeer goede service en dit bedrijf denkt altijd met je mee om de beste oplossingen te vinden. Kennis wordt rijkelijk gedeeld en je wordt echt op weg geholpen. Ook bij leveringen wordt meegedacht en is veel mogelijk. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Zeer behulpzaam.

Ze helpen goed. Ook snel.

Smiddags besteld, werd gelijk in behandeling genomen en verzonden. Volgende dag direct al in huis, echt snelle top service. Vinyl van goede kwaliteit en de meters werden geleverd aan 1 stuk.

Snelle levering, duidelijke website & correcte info!

Super en snelle bezorging!

Verschillende sites bekeken en Creaplot heeft de nieuwste brother scancut accessoires in huis! Super blij met aanschaf.

Veder een leuke apparaat

Mijn auto matige mes wil niet goed sneden hij gaat overal door heen hoe kan dat zwarte mes

Pakket nog niet ontvangen

mijn ervaring is dat het vaak 3/4 dagen of langer duurt voor het bestelde bezorgd wordt. De laatste bestelling is van 3 dagen geleden en aangezien ik zelden een track and trace code krijg weet ik dus ook niet wanneer de bezorger langs komt. Beetje jammer.... Keurig een mailtje ontvangen met uitleg, zaak opgelost.

Snel ontvangen en netjes verpakt, super blij mee

Alles netjes verpakt en werkt super

Beide keren de bestelling de volgende werkdag al in huis. Alles was netjes verpakt. Wij zijn er blij mee.

Alles in orde

Correct en tijdig geleverd

En goed verpakt

zeer goed

zeer goede hulp bij vragen

Altijd bereid om te helpen bij vragen

Ik had vragen over producten. Dhr nam alle tijd om alles duidelijk uit te leggen!

Snelle levering en goede service

Snel geleverd (wel jammer dat er maar 1 leveroptie is en die redelijk prijzig is). Goede service en goed geholpen via de mail met vragen over de bestelde producten!

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.