Vaste klant & altijd tevreden.

Altijd super snelle levering, producten zijn top. Snijmachine al 4 jaar lang doet het nog altijd super goed. Ook heel belangrijk de producten van dit machine zijn nog altijd te koop, dus hoef geen nieuw machine aan te schaffen. (Zoals bij andere winkels) Echt alleen maar complimenten.

Snelle levering , ik ben te vreden 5 sterren

Het lag netjes klaar om afgehaald te worden. Voor 13 uur besteld,zelfde dag na 16 uur ophalen. Top service!

leuke prijs en snel geleverd

vrijdag spullen besteld en vanmiddag al binnen. duidelijke website om spullen te bestellen. vanaf het moment van bestellen, makkelijk te volgen wanneer je je pakje kan verwachten.

Kwam er niet in me logins gegevens

Heb gemaakt met deze aardige mensen en later kon ik er wel in en heb ik me bestelling kunnen doen Super bedankt allemaal

Website niet duidelijk

Na 4 x geprobeerd te hebben een bestelling te plaatsen is het me uiteindelijk gelukt. Wat bleek alles ingevuld te hebben naam adres etc. Staat er wilt u een account aanmaken als je dat wilt kom je niet verder.

Klikken en betalen

Dat ging snel. Klikken, betalen en de volgende dag binnen. Foutje van mijn kant want verkeerde maat dus ik ga het retour zenden.

Vlotte bestelling

Op zondag bestelde ik mijn ScanNCut-machine en dinsdagochtend had ik 'm in huis. Keurig verpakt en duidelijke communicatie per mail. Prima!

Een topbedrijf

Zeer goede service ook na verkoop

Alles snel geregeld. Orders zijn snel af te halen. Niks op aan te merken.

Altijd top service en dezelfde dag verzonden

Geweldige webshop

Altijd word de bestelling op tijd geleverd , alles netjes verpakt en het klopt altijd , jaar in jaar uit.....in 1 woord "SUPER,"

Fijne website

Duidelijke informatie en product omschrijvingen, heel fijn! Pakketten worden goed ingepakt.

Vlotte verzending en kwaliteitsproducten

Voor het eerst besteld. Binnen een uur was de bestelling verzonden. Prachtige kwaliteit bekers besteld waar ik naar hartelust op kan sublimeren. Ik ga zeker terugkomen!

Eerlijk bedrijf eerlijke prijzen

Ik ben al jaren een tevreden klant van creaplot. Heb ik vragen dan wordt ik direct geholpen.

Creaplot heeft goede service materialen worden snel geleverd en goed verpakt. Weten waar ze over praten

Fijne service

Elke bestelling is snel geleverd, de service is perfect. Je kunt altijd met vragen bij creaplot terecht. De kwaliteit is super goed.Ik ben erg tevreden.

Fijne online winkel

Vandaag besteld morgen in huis en altijd fijn om de doos open te maken om al die mooie kleurtjes te zien . Bestel er graag en je word goed behandeld als je iets verkeerd besteld hebt .

Geweldige service

Ik had een bestelling afgerond en bedacht mij dat ik van 2 kleuren flex te weinig had besteld. Dus via de mail contact gezocht met Creaplot of ik een nabestelling kon doen in dezelfde verzending. Ik kreeg nagenoeg direct een reactie wat ik graag wilde bijbestellen. Toen ik daarop antwoordde wat ik nodig had, werd het direct in de bestelling toegevoegd. Ik kreeg een betaal link om deze aanvullende bestelling te voldoen. Keurig werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bezoek. Latoya, dikke 10 voor jou. En nogmaals bedankt voor de snelle service

10+ super goede service en oplossingsgericht mee denken.

medio 2020 heel veel informatie en ondersteuning tijdens het opzetten eigenbedrijf. Ook de cursus voor de Brother perfect geregeld. Nu recentelijk had ik voor de eerste keer een probleem bij levering van mijn bestelling ging tot nu toe nooit mis maar ja het kan dus een keer gebeuren. Maar hoe ze met mij mee dachten en dit hebben opgelost zodat ik toch binnen mijn deadline het werk kon leveren. Als iedereen deze service zou leveren werd ons landje een stuk geweldiger een 10+ met een griffel. Natuurlijk moet er niets fout gaan maar gaat er toch iets fout hou dan deze werkwijze om het probleem op te lossen vast. Top

Ik ben zeer tevreden over Creaplot, lossen alles netjes als er iets fout gaat.

Top snelle levering

goede service

Prima site , duidelijk. Ook fijn dat je kan afhalen. Kwalitatief goede spullen.

Uitstekende service

Producten snel geleverd, zeer tevreden

Mijn ervaring met creaplot is goed ,

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.