Oplossing gericht Snelle afhandeling en levering

Alles naar wens

Goede kwaliteit artikelen en snel geleverd

Geweldige service

Nog niet eerder meegemaakt. Bestelling beschadigd, stuur een foto en krijg nieuwe toegestuurd. Zeer tevreden met deze service.

Zeer goede ervaring, professioneel !

Met alle vragen kun je bij hun terecht en ze doen dan hun best om je op de beste manier te helpen!

Super service !

Zeer snelle levering ! Super kwaliteit en als je vragen hebt antwoorden ze meteen.

Super service en snel gelverd

Heb donderdag een pers gekocht. Kreeg op vrijdag een mail dat ze de pers tussen 12.05u en 13.05u gingen leveren. Awel de koerier stond om 12u al aan mijn deur. Vroeger dan verwacht. Dus ik zeg TOP SERVICE. Zeker voor herhaling vatbaar.

fijn contact en snelle levering

ik had problemen met 3d flex. heb nu andere besteld en die was al de volgende dag binnen.

Ze ziin erg behulpzaam en duudelijk.

Ik had een vraag gesteld over sublimeren via mail en kreeg eigenlijk echt snel reactie terug. Daarna heb ik ze gebeld en heb een zeer informatief gesprek gehad. Ik vond het geweldig.

Zeer snelle en correcte afwikkeling

Mijn bestelling werd conform afspraak op een snelle en adequate manier afgeleverd.

Vlotte levering

Goed overzicht om te bestellen, vlotte bestelling en levering. Producten proper verpakt.

Super snelle levering. Keurig verpakt! Heel tevreden

Hele overzichtelijke webshop. Netjes geleverd met gebruiksaanwijzing. Heel fijn!

Een goeie snelle service.

Ik vind de service en levering goed. Word duidelijk op de hoogte gehouden waar pakket zich bevind en onderweg is naar aflevering adres. Was niet thuis op moment van levering maar duidelijk via de mail op de hoogte gebracht dat ik het bij de buren is afgeleverd.

Goed en betrouwbaar

Zeer duidelijke site Snelle goede levering Gewoon een goede betrouwbare zaak

Prima service..!

Volgende dag thuis werkt echt ..!

Snel en alles super netje geleverd

Duidelijke webshop met heel veel info, super snel en netjes geleverd. Duidelijke email met aanvullende info. Nu nog even mijn draai zien te vinden en alles uitproberen.

Correct

netjes verpakt en snel geleverd

Een fijne snelle service

Snel contact, duidelijk antwoord.

De scan n cut net gekocht maar de toelichting via de telefoon was duidelijk.

Zeer vlotte en snelle levering

Tiptop in orde

Netjes opgelost!

Helaas zat er een beschadigd artikel bij mijn bestelling. Dat kan gebeuren. Na telefonisch overleg even een foto van het beschadigde artikel per mail gestuurd. Volgende dag al een nieuw product gekregen. Snelle service.

Goede En snelle service

Super snel geleverd en een persoonlijke mail

Super snelle service En een fijn persoonlijke mail over iets wat later geleverd werd

Zeer behulpzame klantenservice

Goed bedrijf, behulpzame klantenservice.

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.