perfect

Ondanks klein misverstand van derden toch de moeite gedaan om klaarheid in te brengen.

Altijd de afspraak nakomen, of er duidelijk over communiceren als het niet lukt.

Geen omschrijving

Zeer correct en snel geleverd

Nette snelle levering

Snelle levering Pakbon miste, maar heel snel en netjes geholpen bij een missend artikel. Heel netjes opgelost!

Gewoon simpel bestellen en op tijd ontvangen.

De titel zegt het al :)

snel duidelijk en makkelijk

snel duidelijk en makkelijk om te bestellen en te ontvangen

B Vandaag besteld de dag nadien geleverd. Vlot en goed. Overzichtelijke webshop. En keuze genoeg.

Snel geleverd Zeer goed verpakt

Goede kwaliteit snel en goede service

Zie hierboven

Klantvriendelijkheid

Snel antwoord op je vragen, zeer arrest.

De kwaliteit is super

Fijne, goede en snelle service

Bedankt mooie en fijne materialen en voor snelle verwerking.

Snelle verzending, prima service!

Bestelling werd volgende dag al bezord, via mail op de hoogte gehouden en ook de handleiding werd direct na de bestelling gemaild.

Ik ben weer snel geholpen

Snel en goed

Snelle bezorging en artikel perfect aangekomen

Prima goed en snel

Levering volgens afspraak. Wel moeilijk om vanaf scherm een identieke kleur te kunnen bepalen.

Goede kwaliteit voor scherpe prijs

Voor het eerst vinyl en turbo flex hier besteld. Vinyl nog niet gebruikt, maar de flex werkte erg prettig. Supersnel verzonden en ontvangen. Ik ga hier zeker nog eens bestellen

Snel en goed

Alles wordt heel snel en goed geleverd. Mooi/goed ingepakt.

Heel goeie service..kwaliteit en vlotte levering

Helemaal top

Nadat er contact geweest is een bestelling gedaan. Alles werd netjes en snel geleverd. Eerst een test gedaan met hoeveel laagjes etc en dat zag er veelbelovend uit. Nu bezig voor het eggie en het begint erg mooi te worden!

Super service

Was iets fout gegaan met de bestelling. Super gelijk dezelfde dag opgelost.

komt welin erg grote verpakkingen

ik bestelde een accesorry voor een brothersnijmachinr.’Werd bezorgd in een gigantische doos.Papiervrrspilling.In een gewattterde kleine enveloppe had het prims verstuurd kunnen worden.

Fijne service

Heel fijne service, er is ook gedacht om even een berichtje te sturen als een besteld product later geleverd wordt.

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.