Mooi product, goede prijs en de volgende dag al in huis. Top!

Altijd goede service

bestelling snel bezorgt. geen problemen en een goed product

Een goede snelle levering, mijn bestelling was niet compleet. Maar dit werd meteen opgelost de dag erna als nog opgestuurd. Goed en betrouwbaar

Alles zoals het hoort

Zoals beschreven zijn de artikelen. Snel en goed verpakt geleverd

Vandaag bestellen en de volgende dag in huis

goede producten snel geleverd

goede ervaring met het bestellen en een snelle levering. producten zijn van goede kwaliteit!

Snel bezorgd

De producten zijn zoals ze staan beschreven. Snel bezorgd en netjes verpakt. Niks geen beschadigingen! Aanrader.

Ik vind de webshop overzichtelijk en de mensen bellen je persoonlijk, ga zo door, toppie

Kwaliteit super

Goede kwaliteit. Jammer dat er af en toe de levering wat lang duurt. Maar verder too een aanrader

gewldig

top snelle levering

Uitstekend.

Als ik eens wat bestel, dan is het netjes en stevig verpakt. En een snelle levering.

Een snelle en zeer goede service

Alles naar wens

Goed verzorgd, op tijd geleverd

toppie

laatst een sublimatie printer gekocht . had er een klein probleempje mee . creaplot heeft het keurig opgelost in een snel tempo . blij met mijn printer . voor de gene die hem wil kopen een aanrader en hij spiegeld zelf de afbeeldingen erg makkelijk !!!

Fijn bedrijf dat goede service geeft

Ze geven altijd antwoord als ik bel

Snelle reactie

Goede kwaliteit snelle levering

Goede kwaliteit snelle levering

was top in orde !

alles was top in orde ,zelfs de nabestelling

Heel goede service

Correct in prijs snelle verzending

Perfect bedrijf

Snel geleverd en goed product

Duidelijk, goed en snel geleverd

Goede kwalitiet, snelle levering

zoals altijd , perfect

Bestellingen steeds netjes op tijd, en service na bestelling altijd zonder problemen.

Goede service, vlotte levering, normale prijs-kwaliteit

Ik ben tot nog toe zeer tevreden over mijn bestellingen, verzending en informatie op de website.

Slecht!

Onhandig lijkt wel jaren 60! Het heeft me 1 week geduurd om bestanden van Usb om Vreaplot te zetten en van laptop naar creaplot ool hetzelfde. En NU pakt die de kleine letters niet. Dus heb ik hem voor niks aangeschraft.!

Storkstraat 24

3905KX Veenendaal

Over Creaplot

Alles voor de creatieve hobbyist en startende ondernemer. Ons doel? Mensen helpen hun creativiteit te uiten door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.