Beste Leonie Medemblik, Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring met de Strawberry Apple vapes. We vinden het vervelend om te horen dat de vapes na enkele hijsjes hun smaak verliezen en een ongewone rooksmaak hebben. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We waarderen uw feedback en willen graag een passende oplossing bieden. Om uw tevredenheid te waarborgen, willen we u vriendelijk verzoeken om in het vervolg contact op te nemen met onze klantenservice via telefoon of e-mail. Ons toegewijde team staat klaar om naar uw situatie te luisteren en u te helpen met een vervangende oplossing voor de vapes. Daarnaast willen we u erop wijzen dat uw tevredenheid onze prioriteit is en dat u altijd recht heeft op garantie. Indien nodig kunnen we de garantieaanvraag voor u in gang zetten en ervoor zorgen dat u een vervangend product ontvangt of uw aankoopbedrag terugkrijgt. We streven ernaar om de best mogelijke service te bieden en uw tevredenheid te waarborgen. Daarom kijken we er naar uit om met u in contact te komen en uw probleem op te lossen. Neem alstublieft contact met ons op via telefoon of e-mail, zodat we u snel kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Serena NLDamp
NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar contact@nldamp.nl.