Laden reviews...
62 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering, betrouwbare levering en goede productkwaliteit. Verpakking is meestal netjes en het bestelproces verloopt vlot. Een paar klanten ervaren ontbrekende bevestiging of leveringsproblemen, maar de meeste ervaringen zijn positief. De service en communicatie worden vaak als duidelijk en vriendelijk genoemd.
un peu cher les frais de livraison
17 February 2026
stephane
I had an issue with my order, within a couple days it was resolved and a replacement product was sent for free. Shipping was fast and secure. Will order again :)
28 January 2026
Michael
Arnhem
Mijn bestelling kwam snel plus een goed produkt Top
16 January 2026
Ronald
Schiedam
Schnelle Lieferung.
12 January 2026
Josef
Langkampfen
Helaas was ik niet thuis. Het pakketje werd achter gelaten bij de deur. Helaas regende het. Dus het pakketje was behoorlijk nat
9 January 2026
Stiens
5 January 2026
Jolanda
Helmond
snelle reactie en snelle versturing. Kunnen jullie ook een batterij van de Zensation Angel versturen, ik heb er een paar nodig, maar kan ze nergens krijgen.
29 December 2025
jolanda
voorschoten
Excellent
24 December 2025
Annie
Herstal
Sehr schneller Versand aus den Niederlanden nach Deutschland. Das Päckchen kam, meinem Wunsch entsprechend, tatsächlich vor Weihnachten bei mir an Das Zigarrenetui wie beschrieben, sehr gute Qualität, sehr gut verpackt. Gerne wieder, vielen Dank! En prettig Kerstfest
22 December 2025
Produkt wie beschrieben!!! Schnelle Lieferung!! Alles super
12 December 2025
Ramona
Oberdrees
nog steeds niet geleverd!
Beveelt niet aan
8 December 2025
Nancy
Brugge
We begrijpen uw frustratie. We hebben het traject gecontroleerd en constateren dat de vertraging bij PostNL ontstaat, ondanks dat het opgegeven adres correct is gaf PostNL aan dat hij was blijven hangen vanwege foutief adres. Ik zie dat uw pakket vandaag afgeleverd zal worden. Mocht dit niet het geval zijn neem dan alstublieft contact met ons op via de klantenservice.
Zeer snelle levering, binnen 24 uur in huis
25 November 2025
Carl
Opijnen
problème avec le transporteur qui a laissé le colis devant la porte
17 November 2025
JEAN
France
Nous sommes désolés d’apprendre que la livraison ne s’est pas déroulée comme prévu. Il est regrettable que le transporteur ait laissé le colis devant la porte et soit reparti immédiatement. Nous ferons bien entendu un signalement auprès du service de livraison afin que cela puisse être suivi.
Nous souhaitons préciser que la livraison finale relève de la responsabilité du transporteur. C’est pourquoi nous trouvons dommage d’avoir reçu seulement trois étoiles pour un problème qui ne dépend malheureusement pas de nous.
Nous espérons malgré tout que vous êtes satisfait(e) de votre commande. Si vous avez besoin d’aide supplémentaire, nous restons naturellement à votre disposition.
Zeer snelle levering,
13 November 2025
S.T.
Donkerbroek
18650 batterijen besteld die waren netjes de volgende dag binnen.
12 November 2025
Vincent
Purmerend
super mooie site en snelle levering
27 October 2025
Ed
Hengelo
Precies een dag na de online bestelling had ik het product al binnen. Chapeau.
27 October 2025
Henk Jan
Leusden
Goede service en snelle afhandeling
23 October 2025
Derk
Ruurlo
Prima kwaliteit, maar past geen 6 sigaren zoals beloofd, maar 5. Jammer.
21 October 2025
Mitchel
Bergen op Zoom
Besteld en volgende dag meteen in huis.
15 October 2025
Daniëlle
Eemnes
Ik kan mijn mening niet geven omdat ik nog niks heb ontvangen. Graag zou ik willen weten wanneer het zal worden geleverd…
Beveelt niet aan
14 October 2025
Anne
Oud Beijerland
Ik ben zeer tevreden vlugge bestelling en correct niets om aan te merken
7 October 2025
Willy
Balegm
Zie boven
7 October 2025
Tien
Middelburg
Specialist in e-sigaretten in onze fysieke winkel kort over de grens in België.
Daarnaast bieden wij verschillende rokersbenodigdheden en lifestyle artikelen aan in onze webwinkel.
Branch
Retail, E-Commerce